Hvordan man laver en soveværelse Look som en fodboldbane

October 18

Hvordan man laver en soveværelse Look som en fodboldbane

Gøre dit barns athletic drømme til virkelighed ved at dekorere hendes soveværelse til at ligne en fodboldbane. Med tilføjelsen af en robust indoor-outdoor tæppe, en soccer felt udstyr, sporty møbler og nogle omhyggeligt spray linjer, vil dit barns værelse ligner en boldbane på ingen tid.

Instruktioner

•Installer en gulvbelægning, der efterligner udseendet af en grøn fodboldbane. Der er en række forskellige måder at opnå dette, såsom fastsættelse af en billig indendørs-udendørs tæppe over eksisterende gulv eller tæppe eller male et undergulv i brugbar stand med grøn maling til at efterligne udseendet af græs. Hvis ingen af disse valgmuligheder fungerer, kan du overveje en grøn område tæppe. Med enhver indstilling, du vælger, er færdig udseende ved hjælp af spray maling for at gøre skrivelinjer i felter med angivelse af linjen halvvejs, linjen straf, målområder, center stedet og hjørner.

•Sæt møbler i det rum, der efterligner udseendet af mål kasser. Købe speciale telte, der passer over en twin seng til at gøre det ligner en mål boks eller en play-størrelse fodbold mål boks.

•Paint et vægmaleri på din væg, anvende en vinyl wall klistermærke eller hænge en store vægudsmykning at efterligne udseendet af et fodboldstadion. Tegne stadion frihånd på væggen, og udfyld tegning med maling. Hvis frihånds tegning og maleri ikke er din stærke dragter, anvende vinyl wall grafik, der ligner et fodboldstadion, eller forstørre et fotografi af et stadion til at hænge på væggen.

•Accessorize med fodbold-tema elementer du ville se i et stadion. Placere bannere på væggen fodbold team's angivelse, eller placere en stor sækkestol, der ligner en fodbold i rummet. Placere en metal bin for soccer bold opbevaring i et out-of-the-way område. Personliggøre dit værelse ved at hænge en fodbold trøje med dit barns navn på bagsiden af væg.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com