Hvordan man laver en soveværelse væg rustik

August 15

Hvordan man laver en soveværelse væg rustik

Rustik stil handler om at indarbejde udendørs tilbehør, såsom træ og dyrs skind, med hjemlig accenter for at opnå en hyggelig stemning i boligen. Da rustik stil er en kombination af land og mountain lodge stilarter, antikviteter og andre blandes gammeldags dekorationer godt i rustik stil hjem. Rustik soveværelser er karakteriseret af træmøbler, bomuld quilts og lille, dim lamper til en samlet komfortable, afslappende stemning. Bortset fra møbler og sengetøj give vægge også knudepunkter for at vise rustik stil dekorationer i soveværelser.

Instruktioner

•Paint soveværelse væg en rustik farve, skov grøn, mursten røde eller en variation af brown, hvis væggen ikke er dækket af træpaneler. Hvis væggen er allerede dækket af træpaneler eller er lavet af logfiler, efterlade det alene for et naturligt rustikke udseende.

•Kontrollér malet, træpaneler eller naturlige log væg et fokuspunkt i soveværelset. Montere en vidjer, jern eller træ hovedgærdet på væggen for at tilføje mere rustik appel. Fremhæv den rustikke hovedgærde med et patchwork quilt eller uld tæppe på sengen.

•Monter lille hjortetak lamper på væggen ved hovedgærdet til at give en hyggelig lodge vibe. Installere en lygte på hver side af hovedgærde for balance.

•Gather fire lille eller medium størrelse fotografier eller malerier af rustik scener, som bjerglandskaber, vilde dyr, stedsegrønne træer eller bjælkehytter i træ rammer. Hænge disse fotos i en kvadratisk eller rektangulær klynge på væggen over hovedgærdet. Position to billeder direkte over de andre to billeder for en afbalanceret knudepunkt på væggen.

Hæng linned eller bomuld gardiner fra træ, jern eller hjortetak gardinstænger over windows i væggen for et ekstra rustikt præg. Kontroller, at gardiner farver og udskriver koordinere med farver og udskriver i soveværelset.

Tips & advarsler

  • Installere en rustik-tema tapet grænsen på toppen af væggen.
  • Hænge dyrehoveder, gevirer, gammeldags rifler, antikke tæpper eller snesko på væggen for at tilføje rustikke appel.
  • Hænge for meget rustik indretning på væggen kan gøre rummet ser rodet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com