Hvordan man laver en spisebord Top

November 8

Hvordan man laver en spisebord Top

Store enkelt plader af tømmer er svært at komme med og kan være ganske dyrt, så de fleste Bordpladerne er lavet af flere stykker tømmer sluttede sig sammen. Gør et spisebord top fra flere stykker tømmer kan give forskellige udseender til en tabel. Brug regenereret tømmer for en rustik bondehus-stil bordet eller nice planker af ahorn eller kirsebær poleret til en fin grad for en indbildt bordplade.

Instruktioner

•Form to planker af 80 1/2 tommer 1-ved-4-tommer tømmer (side forklæder af tabellen øverst) og to planker af 36 tommer 1-ved-4-tommer tømmer (slutningen forklæder) ind i en rektangel med enderne af siden forklæder abutting indersiden af slutningen forklæder at gøre hjørner.

•Glue hjørne leddene, kontrollere for pladsen ved hjælp af en tømrer square derefter indstille i hjørnet klemmer til tørre; ca. en time afhængigt af lim brand. Pre bore to undersænket pilot huller gennem siderne af slutningen forklæder i enderne af side forklæder og sikkert sammen med 2-tommer træ skruer.

•Sæt en planke af 34 1/2 tommer 2-af-2-tommer tømmer hver 10 inches mellem side forklæder; syv i alt. Skubbe disse støtte planker ned så de flugter med bunden af side og slutningen forklæder, derefter sikkert dem på plads med to træskruer drevet gennem ydersiden af side forklæder i hver ende af støtte planker.

•Lay to planker af 86 tommer 1 x 10 tommer tømmer side om side på et arbejdsbord. Perle en linje af lim langs ene langside og derefter bruge to store F klemmer til at trykke på de to stykker tømmer sammen ved fastgørelse F klemme over de udvendige sider af de to planker. Gentag med en anden to planker af 86 tommer 1 x 10 tommer tømmer.

•Lay to limet planker af tømmer side-by-side på et arbejdsoverflade og placere forklæde ramme over toppen. Juster placeringen af rammen, så der er en tomme overhæng på den side af rammen og 2 inches på enderne, som vil gøre bordpladen centreret.

•Clamp bordplade til rammen, så pre drill undersænket pilot huller; tre pr støtte planke i hver af bordplade planker. Fastgør med 2 1/4-inch træskruer. Vend bordpladen, så rammen er på bunden, så drev træ 2-tommer tre undersænket skruer gennem hver tabel øverste planke i slutningen forklæder.

•Sand den bordplade og forklæder med en sander eller i hånden. Afslutte bordpladen med din ønskede træ finish, maling, lak, bejdse, voks eller olie.

Tips & advarsler

  • Hvis du planlægger at male bordpladen, kan du bruge et ark af MDF eller krydsfiner i stedet for tømmer planker.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com