Hvordan man laver en Stand for "Guitar Hero"

February 27

Hvordan man laver en Stand for "Guitar Hero"

"Guitar Hero" er et videospil, der efterligner spille en reel guitar ved at tillade spillere at bruge en speciel video spil controller udformet som en reel guitar til at spille sammen til forskellige sange. Disse guitar controllere er let bankede, hvis de er stået og kommer ikke med nogen form for støtte eller sag. Det er dog muligt, at skabe en stand for disse guitar controllere ved at forbinde stykker af PVC-rør sammen.

Instruktioner

•Tilslut tre T-led med 1/4-inch rørsystem. Fastsætte stykker og rotere to ende leddene, så de vender nedad fladt på jorden, og den midterste stykke skal drejes, så det stikker op i luften. Forbinde to albue leddene med rør og passer dem til bunden af T-fælles stykke. Rørene bliver derefter danner en firkant. Dette er grundlaget for standen.

•Tag en anden T-fælles og Kør rygende gennem den vandrette slutningen af det. Placer en albueleddet vender ned og ind i anden siden af albueleddet sætte flere rør efterfulgt af en anden fælles for enden af rørene. Dette vil skabe en fælles for stander til lean på uden at falde. Put dette på den øverste del af T-leddet, der vender opad i den firkantede base.

•Køre den en længde af røret fra toppen af T-fælles i bunden op stå at oprette halsen. Placer en T-fælles øverst i halsen med dobbelt-ended del står vandret. Køre rør igennem dette, og i hver ende, skal du placere en albueleddet. Køre flere rør gennem hver åbne side af de nyligt placeret albue leddene, og fastgør resterende albue leddene i enderne, så en firkant med en åben side er på toppen af stativet. Dette vil være, hvor lederen af registeransvarlige hviler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com