Hvordan man laver en Stand for køkken retter

January 21

Hvordan man laver en Stand for køkken retter

Hvis du har begrænset lagerplads i dit køkken eller spisestue, er en stand for dine retter en god løsning. Retterne gemmes på kanten i en attraktiv træ rack, så du kan vise dine retter og holde dem ude af skader måde.

Instruktioner

•Sketch ud af standen på forhånd ved hjælp af millimeterpapir for at holde skitse til at skalere. Måle dimensioner af den plads, hvor du vil vise eller hænge din stand. Måle diameteren af de retter du bliver sat i stå og gøre hylderne i bevoksningen i det mindste at højde plus en halv-tomme eller deromkring. Angive placeringen af træ dyvler 4 1/2 inches over hver hylde.

•Klippe to 1 x 4 træplader til den højde, du ønsker dine stå minus 2 inches. Disse er de to sider af rammen. Skære en anden 1 x 4 til den ønskede bredde din stand. Dette er den nederste ramme stykke. Skær en anden 1 x 4 board til den ønskede bredde din stand plus 2 inches. Dette er toppen af rammen. Skære en eller flere ekstra brædder til den ønskede bredde stå minus 2 inches. Disse er hylde stykker. Antallet af hylde stykker du har brug for afhænger af den samlede højde af den færdige stå og størrelsen af de retter, du vil have vist. Skær 3/8-tommer træ dyvler at hylde længde plus 3/4 tommer. Antallet af dyvler er antallet af hylderne plus en for den nederste ramme stykke.

•Begin 4 1/2 inches fra den ene ende af det nederste ramme stykke på en af de 4-tommer ansigter. Skære en 1/4-inch rillen med en router ned på længden af den ene side og stoppe 4 1/2 inches fra anden enden. Find rillen 1 1/4 inches fra kanten. Skære en fuge i hvert af de hylde stykker ved hjælp af de samme specifikationer. Kanterne af retterne vil hvile i disse riller. Kant nærmeste rillen er forsiden af hver hylde.

•Saw et stykke af kvartal-runde trim molding for hver groove samme længde som rillen. Disse bevarer strips til opvasken. Søm en fastholde stribe hver par inches med 3/4-inch brads til hver hylde, således at udsatte flade kanten af strimlen er flugter med den forreste kant af rillen. Strip bliver mellem groove og den forreste kant af hylden.

•Clamp side stykker af rammen sammen med enderne selv. Markere dem med hylder samt dyvler. Bor tre jævnt fordelte pilot huller gennem både brædder på de steder, hvor hylderne vil være. Udspænding side-stykker. Skrue ene ende af hver hylde stykke til en af de side ved hjælp af pilot hullerne. Rillen i hver hylde skal være på toppen og mod forsiden af standeren.

•Drill et hul 3/8 inches dyb på side stykker hvor dyvler vil gå. Hullerne skal være tæt på indersiden forsiden kanter af bestyrelserne. DAB nogle træ lim i hvert hul på side stykke med hylderne knyttet og indsætte en træ dyvel.

•Sæt den anden side stykke til hylder og dyvler. Bore pilot huller og vedhæfte den nederste ramme stykke til bunden af siden stykkerne med to jævnt fordelte 6d søm i hver ende. Holde i rillen på toppen af den nederste ramme stykke, som bliver den laveste hylde. Centrere den øverste ramme stykke øverst på side-stykker, bore pilot huller og Fastgør det med to søm på hver side.

•Saw et stykke krydsfiner eller MDF til de ydre dimensioner af standeren. Bore pilot huller og søm det til bagsiden af stå hver 6 inches omkring rammen.

•Prime og maling af standen. Lad det tørre. Fastgør den til væggen.

Tips & advarsler

  • Yderligere dekorere din parabol holdning ved at tilføje en dekorativ vindue beklædning omkring fronten.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com