Hvordan man laver en stjerne loft

April 16

Mange børn og voksne nyder nattehimlen funklende gør en stjerne loft et populært valg for Boligindretning. Der er mange forskellige måder at oprette en indendørs planetarium, hvilket betyder, at du kan finde en der passer til din personlige smag og dit talent som en gør det selv-designer. Fra glød i mørke stjerner til LED lys til metallak, kan du bruge det medium, der passer bedst til dine evner og dit mål.

Instruktioner

•Work med glød i mørke stjerner til at oprette dit loft. Brug en flytbare lim til at holde stjerner på plads på loftet. For en realistisk udseende, konsultere en konstellation kort og overveje at placere stjerner i den korrekte formation til at oprette din favorit del af nattehimlen. Brug en konstellation som big dipper eller Orion som omdrejningspunktet i loftet og spredt de resterende stjerner omkring den.

•Paint en stjerne loft. Blande klar maling med glød pulver skaber maling med en glow-in-the-dark effekt, som du kan bruge til at skitsere dine stjerner. Metallak fungerer godt som en base. Du kan male fem spidse stjerner og placere dem efter et stjernekort, eller du kan bruge en række runde pensler til spredte prikker over loftet. Hvis du bruger prikker, placere en glød i mørke prik så det overlapper det metalliske dot.

•Installer LED lys til at gøre en stjerne loft. Leverandører sælger kits, der kommer med 150 LED fiber fiberoptisk lys og de nødvendige redskaber til installation. Hvis du ejer hjemmet og kan få adgang til loftet fra oven, kan du lave huller for lys ved hjælp af en 1-mm borehoved. Indsæt lys gennem hullerne og sprede ledninger, så det er fladt. Tilslut kit til din strømkilde.

•Kontrollér et panel til at bruge som base for din stjerne loft. Når du ikke kan få adgang til dit loft eller du leje, gøre en krydsfiner panel til at hænge fra loftet. Panelet vil kræve mindre boring i loftet og vil skjule ledningerne fra visningen. Male panelet samme farve som resten af loftet for at skabe en problemfri udseende. Brug en boremaskine og 1-mm borehoved at bore huller i krydsfiner og derefter indsætte lys ind i hullerne. Du kan vedhæfte panelet til loftet ved hjælp af skruer eller søm.

Hæng en stjerne klud fra dit loft. En stjerne dugen er en del af sort stof med fiber fiberoptisk belysning installeret på tværs af dens overflade. Lysene varme ikke under brug ligesom andre belysning kilder, hvilket gør det en sikker mulighed for at bruge. Du kan sikre den stjerne klud til dit loft ved hjælp af en korte pistol og hæfteklammer eller søm. For at dække et større område, kan du nødt til at købe mere end én stjerne klud.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com