Hvordan man laver en støbeform til et fuglebad

November 26

Hvordan man laver en støbeform til et fuglebad

Fugle er tiltrukket af disse værfter, som opfylder deres basale behov, såsom husly, mad og vand. En fuglebad er en måde at løse vandbehov af fugle. Ikke alene kan det bruges til badning, men det giver også et sted for fugle at drikke af. Du kan købe en store-købte fuglebad, men de kan være dyre. Hvis du ønsker at spare nogle penge, skal du gøre dit eget blad-formede birdbath ved hjælp af sand og et stort blad som en skimmel.

Instruktioner

•Dæk dit arbejde plads med en stor plastik tarp. Størrelsen af tarp afhænger af størrelsen af det fuglebad, du ønsker at gøre. Tarp vil gøre det lettere at rydde op efter din birdbath er afsluttet. Hvis du foretrækker at springe tarp, kan du forberede de resterende trin direkte på jorden uden for.

•Pour 20-£ pose af legeplads sand på spacet tarp-dækket arbejde. Bruge dine hænder til mound sand i en afrundet bakke figur. Sandet skal stå 3 inches høj på det højeste punkt i midten og 1/4 tommer i kanterne. Hvis sandet er tør og ikke holder sin form, skal du tilføje vand til sand til at fugte det. Mængden vand vil afhænge af det oprindelige vandindhold i sandet. Du vil sandet fugtig, ikke gennemblødt.

•Dæk mounded overfladen af sand med plastic wrap. Glat den plastfolie over sandet. Den plast wrap hjælper med at holde sandet ud af beton du vil bruge til at oprette din fuglebad.

•Sæt et stort blad, som en elefant øre, solsikke eller rabarber blad, på toppen af plast wrap-dækket sand højen. Placere bladet, så toppen af bladet er imod den plastikfolie og undersiden er op.

•Mix 1 lb. taske af beton ifølge emballagen. Du vil beton tyk nok, at du kan mound det øverst på bladet og ikke har det køre. Iført handsker til at beskytte dine hænder fra tørring virkningerne af beton, bruge dine hænder til at overføre beton på bladet. Udjævne betonen, således at det er 2 inches tyk i centrum og en 1/4 tommer tyk på kanterne af bladet. Tryk på beton ned, således at det vil hente venerne i bladet.

•Dæk beton-dækket blad med en anden tarp at beskytte det mod snavs og lade det tørre i tre dage. Tage det for det meste tør birdbath fra højen på den tredje dag og vend det, således at den konkave side op. Skræl bladet væk og forlade beton tørre i en anden tre dage.

Tips & advarsler

  • Når du vælger et blad, vælge en, der er god stand. Prøv at undgå blade med tårer eller huller, som disse mangler vil vise gennem på det færdige produkt.
  • Størrelsen af bladet vil bestemme størrelsen af din fuglebad, så hold, at i tankerne, når du vælger et blad.
  • Din færdige birdbath kan placeres direkte på jorden eller på toppen af en store-købte stand.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com