Hvordan man laver en stof morgenmad krog

January 27

Om en del af et stort køkken eller Fremhævede som en alkove off køkkenet, gør en morgenmad krog et afslappende rum hvor du kan nyde din Formiddag kop kaffe i fred. Hvis du er interesseret i at tage yderligere skridt til at gøre din morgenmad nook mere privat, kan du bruge assorterede stof stykker for at skabe stof morgenmad kroge. Alle stof bør indslag den samme farveskema for kontinuitet; Vælg beroligende toner grå-blå, bleg lilla og gule farver, off-white nuancer og beige-grønne.

Instruktioner

Hæng en gardinstang mellem de to vægge, der tjener som din morgenmad nook indgang. Bruge en justerbar gardinstang, som er let at forlænge og forkorte efter behov for enkel installation. Når du har stangen justeres til størrelsen, tage det ned og tråd din valgte curtain(s) gennem stangen til at oprette en bevægelig stof indgangen til din morgenmad krog. Bruge stejle, letvægts gardiner, så du kan se nook gennem stoffet, eller bruge tungere gardiner til at oprette en privat spiseplads. Strimler af stof kan bruges til at binde gardinerne tilbage individuelt eller kan være fastgjort til væggene med stifter at oprette sløjfer til gevindskæring letvægts gardiner. Tungere gardin kvaster kan bruges til at binde tilbage tykkere gardiner.

Hæng gardiner, der matcher gardin-dør du har oprettet på din morgenmad nook windows, hvis det er relevant. De fleste kroge har store vinduer; Pak ekstra lang stof stykker omkring gardinstænger som hængende, gør det selv-kapper.

•Kontrollér dine egne puder for nook bænke eller stole ved hjælp af hukommelse skum skåret til størrelse og indtræk stof. Bruge en grundlæggende søm til at dække puder i din valgte stof. Du har også mulighed for at genbruge pyntepuder eller gamle sofa puder så længe de er den rigtige størrelse og er behagelig at sidde. Alle hynder og puder skal matche farveskema eller mønster af dit gardiner.

•Læg stoffet dug over din morgenmad nook tabel. Bruge en vinyl dugen nedenunder til at beskytte bordet; både vinyl og stof duge skal matche morgenmad nook farve ordningen.

Tips & advarsler

  • Bruge stof blomster til at oprette vase ordninger for din morgenmad krog.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com