Hvordan man laver en stol dække for en kontorstol

July 7

Hvordan man laver en stol dække for en kontorstol

En kontorstol med en attraktiv slipcover kan nemt blande ind i indretningen af et rum med et fælles kontor. Skrivebord stole er ofte nødvendigt at tilføje komfort, når du arbejder på et hjem-kontor skrivebord fra hjemmet, men som regel de mangler lidt godt i stil. Hyppig brug vil opdele sømme i billigt imiteret læder og et par gode pletter bliver en velfungerende stol til en skamplet for byen. Dog kan du foretage en slipcover for din kontorstol, som er vaskbart og attraktiv.

Instruktioner

•Measure længden af din stol sæde og tilføje 24 inches. Måle bredden af din stol sæde og tilføje 24 inches. Klippe møbelstof i denne størrelse.

•Center stof ansigtet opad på toiletstol-sæde. Gøre et lige snit i fra den side, på linje med armen. Dit sæde kan have to steder hvor hver arm afbryder siden af stol sæde. Gøre to nedskæringer, hvis du har to afbrydelser. Gentag for den anden side. Hvis din stol sæde har en central rygstøtte, gøre et lige snit i fra bagsiden. Hvert snit bør udvide forbi arm obstruktion af en tomme. Fjerne stoffet fra stolen.

•På i slutningen af hvert snit, gøre en 1/2-inch lang 45-graders snit fra slutningen til hver side. Dette vil ligne en Y. Gentag dette for hvert snit. Fold stoffet langs snittet under 1/2 tommer og pinkode. Dette vil danne et slot. HEM langs hvert slot med symaskine. Testen passer din sædebetræk til sædet. Slots skal passe omkring hver arm fremspring og tillade dig at trække dækslet LUN mod undersiden. Fjern dækslet.

•Sæt den dække ansigt side ned på bordet. Drej afskårne ender over 2 inches og pinkode. Sy en søm 1 3/4 tommer fra den foldede kant på alle endestykker. Skær 3 fødder af cording. Vedhæfte en stor sikkerhedsnål til den ene ende af ledningen. Anbring dækslet på stolen og vend stolen hovedet.

•Thread sikkerhedsnål gennem hver tilstødende lomme omkring den centrale pol på den stol, hvor sædehynde hviler. Samle ledning ender og stramme. Binde ledning ender i en bue.

•Klippe stof, der er dobbelt højden af ryglænet plus 18 inches. Skær bredde til bredden af ryglænet plus 24 inches. Placer stolen, så ryglænet er på bordet. Placér stoffet, så 12 inches passerer mellem stol sæde og ryglæn til bagsiden af ryglænet. Skære slidser til enhver ryglæn understøtter det samme som du gjorde for stol sæde. Skære en slids i en 45-graders vinkel fra siden til det øverste hjørne af forsiden af ryglænet. Gentag for den anden side. Fjern dækslet.

•Klippe din rygstøtte slids i et Y form. Fold tilbage 1/2 tommer stof på hver side af spalten til at danne et slot og pinkode. Sy en kant omkring din rygstøtte slot eller slots. Læg stoffet ansigt side ned på bordet. Vende side stoffet til bagsiden 2 inches og pin. Gentag for den anden side. Slå bunden stof til bagsiden 2 inches og pin. Sy en hem 1 3/4-inches fra fold på bunden og side tekstiler. Anbring dækslet på stolen.

•Sæt den oprejst stol. Skære seks fødder af cording. Vedhæfte en stor sikkerhedsnål til den ene ende af den cording. Tråd pyntesnore gennem sidelomme, de nederste lommer og sidelomme. Bringe din ledning ender sammen og stramme. Bind en sløjfe i snorene.

•Kør den øverste stof ned over ryglæn. Fold stoffet under til at passe konturerne af stolen tilbage. PIN langs folderne. Lette alle kurver af udhugning kanten af stoffet. Bruge skrædderen kridt til at tegne en streg omkring ydersiden af de fastgjorte folder til at markere, hvor stoffet passer. Løsne og fjerne dækslet. Jern din folder og sy en kant omkring din topdækslet stykke. Skære krog og løkke tape til at passe 1/8-inch inde i din fold. Sy løkken halvdelen af tape til at dække flap. Find skrædderen kridt mærker og skære og sy krogen halvdelen af tape 1/8-inch inde i dine mærker.

•Sæt dækslet tilbage på stolen. Binde snorene. Tuck de øverste hjørner under jævnt og tryk på krog og løkke bånd sammen.

Tips & advarsler

  • Gøre et mønster af dit design, så du kan foretage yderligere dækker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com