Hvordan man laver en stor dekorativ opbevaring osmanniske

December 13

Hvordan man laver en stor dekorativ opbevaring osmanniske

En stor osmanniske kan tjene flere formål. Ud over at give ekstra lagerplads, kan den fungere som en skammel eller flere siddepladser. Opbygning af en brugerdefineret storage osmanniske er en forholdsvis simpel proces, selvom du ikke har avanceret træbearbejdning færdigheder eller dyre værktøjer. Ved hjælp af basale forsyninger fra hjem forsyning og håndværk butikker, kan du gøre en osmannisk, der er både funktionelle og dekorative.

Instruktioner

•Sketch ud af den grundlæggende rektangulære kasse, vil danne base af osmanniske, gør et notat af dimensioner - de øverste og nederste stykker bør være lidt større end det rektangel, der dannes af siderne. Skåret ud planker af træ eller krydsfiner for boksen: to identiske stykker til toppen og bunden, to for langsiderne og to stykker for de kortere sider. Vælge dimensioner, der passer til dit værelse. En 3-fod af 2-fods osmanniske vil give plads til en bred vifte af emner. De fleste hjem bygning forsyninger vil skære træet for dig.

•Treat sider af osmanniske til at oprette den ønskede finish. For et rent udseende, skal du lade siderne plain. Hvis du ønsker en polstret er færdig, wrap stof omkring sidepanelerne og bruge en korte pistol til at fastgøre den på plads. Oprette udseendet af træsnit af limning faux molding strimler på omkredsen af hver side.

•Anvend en boremaskine og skruer eller hammer og søm til at fastgøre side-stykker af osmanniske base. Centrere det nederste stykke på rammen og bruge søm eller skruer til at fastgøre den. Lad øverst i boksen Åbn. Lim møbler følte at den nederste hjørner af bunden eller vedlægge små caster hjul for at tillade skammel til at glide nemt.

•Sand ned enhver ru pletter på basen og låget stykke af osmanniske, med fokus på kanterne og bunden af låget til undgå splinter. Bruge en grov korn sandpapir eller en hånd sander. Male de to stykker og lad dem tørre fuldstændigt.

•Klippe et rektangulært stykke skum polstring i form af osmanniske låg og lim det på plads. Skære en stor rektangel af dekorative møbelstof, der er 6 inches bredere end låget på hver side. Vælge et stof, der vil rumme op til kraftig brug: corduroy, denim, læder eller brokade, f.eks. Lå det udskriftsside på gulvet og center låg, polstret-side ned, på toppen af stoffet. Wrap én side af stof omkring polstring og Hæft det på bagsiden af låget. Trækker den modsatte side stram og Hæft det på plads. Wrap de andre to ender omkring låget og bruge en hæftemaskine til at sikre stoffet.

•Anvend en boremaskine til at vedhæfte to hængsler på indersiden af kanten af boksen. Vedhæfte de modstående kanter af hængslet til låget, så det kan løfte åben let.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com