Hvordan man laver en stor væg tavle

December 18

Hvordan man laver en stor væg tavle

I køkkenet gøre tavle vægge fremragende overdimensionerede kalendere, menu planlæggere og købmand liste rum; i et soveværelse er en tavle væg en dedikeret scribble rum for kunstnere, unge og gamle; og på sociale områder, tavle væg giver gæsterne et sted at gøre deres mark. Brug materialer fra hardware butik, kan du gøre en stor tavle på enhver væg i dit hjem.

Instruktioner

•Study din væg til at få en idé for tavlens placering. Brug målebånd, en blyant og en lang niveau til at tegne en selv kvadrat eller rektangel på tværs af den plads, du ønsker at gøre til en tavle.

•Rengør væggen med varmt, sæbevand vand og en stor, flad svamp til at prep den for maling. Tillad område til helt tørt inden du begynder at male. Mens du venter på den rensede område til tørre, Flyt møbler væk fra området, lægge et dropcloth over gulvet og tape off alle lister eller i nærheden af inventar til at beskytte dem fra maling sprøjt.

•Border boksen du trak med malerens tape. Kontroller dit arbejde igen med den lange niveau. Køre en perle af caulk langs indvendigt kant af tape og derefter tørre på linjen caulk med en klud for at efterlade kun et meget tyndt lag. Dette trin sæler på undersiden af båndet fra maling, som vil efterlade dig med en perfekt lige linje, når du fjerner tapen.

•Pour maling, glasur medium og pulver injektionsmørtel i maling spand. Rør ingredienserne til flere minutter, indtil de er godt blandet. Dyp din rulle ned i spanden, og mætte dækslet med din DIY tavle maling. Roll dækning mod skærmen, rulle flere gange til at fjerne overskydende maling.

•Paint på tværs af indersiden af boksen tapede. Gøre overlapper "V" eller "W" figurer med maling roller for glat, selv dækning.

•DIP din pensel børster om halvvejs ned i paint spanden. Tryk på børste mod kanten af spandens interiør til at tage væk overskydende maling. Træk penslen langs indersiden af malerens tape grænse til at fuldføre det første lag af tavle maling.

•Tillad malingen til at tørre helt, og derefter tilføje en anden frakke. Let score langs kanterne af malerens tape med en hobbykniv til at undgå at trække væk nogen af maling som du fjerne tapen.

Tips & advarsler

  • Bruge støvfri kridt og kridt penne til at eliminere behovet for konstant støv og rent omkring din tavle væg.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com