Hvordan man laver en Straight seng nederdel

October 6

Hvordan man laver en Straight seng nederdel

En straight seng nederdel kaldes også en monteret nederdel. Nederdelen er lavet til at passe boks foråret og hænge lige ned omkring sider og front af sengen. Det betyder, at du kun kan bruge denne form for nederdel, når sengen ikke har en fod bord og Hvornår støtter for boks foråret er et par inches fra hjørnet af boks foråret. Gør nederdelen er ligetil.

Instruktioner

•Fjern madrassen og sæt den til side. Placer en stor flad ark centreret på sengen. Den øverste kant af arket skal justeres med det øverste hjørne af madrassen. Arket skal falde på begge sider og fodenden af sengen. Spore omridset af toppen af boks foråret ind på arket ved hjælp af skrædderen kridt.

•Measure fra øverste højre hjørne af boks foråret langs siden, på tværs i bunden og langs den venstre side til det øverste venstre hjørne. Tilføj 5-inches til denne måling. Måle den højde, du ønsker fra den øverste kant af boks foråret på gulvet. Skørtet vil typisk ikke røre gulvet. Tilføje to inches til din højde.

•Præ-vaske og stryge din nederdel stof for at fjerne dimensionering. Dimensionering er en finish sprøjtes på stof på møllen. Ved vask stoffet vil du krybe sig til sit arbejde størrelse. Skåret dit stof for at passe dine mål. Hvis din stof længde skal skæres i sektioner, tilføje 1-tommer per cut til sømrummene.

•Sæt din stof korte sider sammen og sy 1/2-inch sømme for alle sektioner, du tilslutter. Drej de korte ender under 1/2-inch og sy en søm. Gentag for den anden ende. Drej den nederste kant af dit stof under 1/2-inch og jern. Slå klappen under 1-tommer og jern. Sy fold på bagsiden af stoffet ved hjælp af en blind hem søm.

•Anbring nederdel på toppen af ark på sengen foråret. Læg nederdel ansigt side ned med hem mod midten af sengen. Trække toppen af nederdel 1 1/2-inches ud over boks foråret hovedgærde kant. Juster rough kanten af nederdel stof med kridtstreg og pinkode. PIN hver 3-4 - inches efter kridtstreg rundt side, front og side. Du skal ende med en 1 1/2-inch over hænge på hovedgærdet. Pak hver 1 1/2-inch over hænge omkring den bageste hjørne af boks foråret og pin til ark.

•Tab din nederdel over siderne af boksen foråret og tjekke din hem og pasform. Foretage justeringer at rette din pasform. Toppen af nederdel skal ombrydes over kanten af boks foråret 1/2-inch på toppen af boks foråret. Dette skjuler overgangen mellem arket og nederdel. Fjern ark og nederdel og sy ark og nederdel sammen. Jern din sømme og trim off din overskydende ark stof.

Tips & advarsler

  • HEM vægte kan installeres i hem til at hjælpe med at holde stoffet lige ned.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com