Hvordan man laver en stue stå med møbler

December 10

Hvordan man laver en stue stå med møbler

En stue er et sted at underholde, slappe af og vise din personlige stil. Ofte det første værelse gæst ser når du indtaster dit hjem, din stue kan skille sig ud gennem fed møbeldesigns. Vælg en dekorativ tema at gøre din stue en attraktiv plads til at slappe af i. Dit tema bør hjælpe dig med at planlægge layout og design af møbler farver og tilbehør. Bruge slipcovers forbedre eksisterende møbler, hvis du arbejder på et stramt budget.

Instruktioner

•Draw en skitse af din stue på hvidt papir. Mark vinduer og døråbninger langs kanten af rummet. På et separat ark papir, tegne og farve dit møbler stykker ved hjælp af en farveblyant. Klip hvert møbler stykke og placere dem i konturen af dit værelse, som de i øjeblikket er arrangeret.

•Sæt din møbler på værelset skitsere så at de repræsenterer den mest intuitive design til rummet. Når layoutet tilføjer til komfort og funktion af rum, hvert stykke af møbler vil skille sig ud fordi det vil være til rådighed til direkte brug. For eksempel bør en stue med pejs har siddepladser rundt om den. Eller hvis rummet har en lysekrone, sted møbler nedenunder som den lampen naturligt vil være omdrejningspunktet for rummet. Undgå gruppering møbler sæt i hjørnerne.

•Tilføj farve og tekstur til din stue møbler. Når du har et layout, der fungerer godt for pladsen, øge din design yderligere med farve og tekstur. Vælg dine møbler farve ved hjælp af væg- og farver som din guide. Lys-farvede objekter mod en mørk baggrund vises at skille sig ud. Omvendt, mørk-farvede genstande mod en lys baggrund vil skille sig ud. Brug denne kontrast med større stykker af møbler, så opmærksom på rum indeholdende hele møbler sæt.

•Tilføj gulv lamper over din siddepladser områder. Belysning områder vil invitere gæster ind i rummet. Kombinationen af slående farvekombination, møbler layout og belysning skaber en elegant atmosfære i din stue.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com