Hvordan man laver en Stump aftrækker

December 13

Hvordan man laver en Stump aftrækker

Når du fjerner træer eller buske fra din ejendom, et af de mest varig generende skridt kan være at finde hvad de skal gøre med stumpen. Professionel stump removal tjenester bruger en stump vinkelsliber; købe eller leje en af disse kan dog urealistisk af jer blot ønsker at fjerne en eller flere små stubbe fra din værftet. Du kan lave din egen stump puller setup ved at samle nogle ammonium sulfamate for at svække rødderne, skære rødderne med en økse og trække stumpen med et spil.

Instruktioner

Svække stumpen

•Klippe stump ned til størrelse med en økse eller en motorsav. Forlade omkring 1 mund stikker ud af toppen så at du har noget at arbejde med.

•Drill nogle huller i stub fra toppen med 1-tommer bore bit. Hæld ammonium sulfamate, eller nogle andre stump removal væske, i hullerne. Vente to til tre uger for den kemiske at svække rod strukturen af stumpen.

•Dig en grøft omkring stumpen. Renden skal være mindst 9 inches fra kanten af stub og omkring 1 fod dybt. Hvis i stumpen er stor, grave grøft længere væk.

•Ansigt omkring stumpen med grub hoe eller landskab bar. Hvis du bruger grub hoe, stå på den ene side af stumpen og svinge grub hoe ned i jorden på anden siden, således at klingen ind renden og skærer ned i jorden omkring stumpen. Formålet hermed er at afbryde rødderne. Hvis rødderne er små og du kan fortælle, at de har alle blevet afbrudt, fortsætte direkte til afdeling 2.

•IDENTIFY rødderne, der er for store til at bryde med grub hoe eller landskab bar. Hugge disse rødder med øksen eller klippe dem med en hammer. Fortsat omkring stumpen med grub hoe eller landskab bar, fjernelse af snavs og små rødder, indtil skyttegrav går næsten helt under stumpen. Stumpen er nu næsten helt afbrudt og klar til at blive trukket.

Fjerne stumpen

•Fyld renden rundt stub med vand. Dette vil svække snavs holding i de resterende rødder.

•Sno spiltrukket kæde rundt i bunden af stumpen i renden. Klip kæden til sig selv.

Slå nødbremsen på dit køretøj, tænde spiltrukket og begynde langsomt at trække stumpen. Hvis spillet bliver fast, stoppe motoren, kig på stumpen og finde den rod, der stadig holder stumpen i. Hak roden med øksen.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at trække stumpen med spillet alene før svækkelse. Dette kan beskadige dit køretøj og værftet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com