Hvordan man laver en sump Fan

September 28

Hvordan man laver en sump Fan

Swamp ventilatorer, almindeligvis kaldet sump kølere, er en grøn måde at afkøle dit hjem, gårdhave eller arbejde plads effektivt uden de høje omkostninger af aircondition. Arbejder på principperne om fordampning, Sump fans tager cool vanddamp og sprede det hele rummet ved hjælp af en dagligdags fan. En simpel sump fan foretages, når en våd klud er hængt bag en fan. Det kræver dog at fugte kluden konstant--en stor ulempe. Ved hjælp af fælles husholdningsartikler, kan du oprette en sump fan for at give dig timevis af afkøling fornøjelse.

Instruktioner

•Purchase to vindue støtte beslag. Beslag til at understøtte air condition-enheder er til rådighed, der understøtter forskellige vægte. En heavy-duty beslag understøtter normalt 160-pounds. Men da 30 Potter vand vejer ca 63 pounds, en lysere beslag tilstrækkeligt. Kontrollere vægtkapacitet af beslaget før du køber. Også få en 20 x 17 stykke krydsfiner.

•Installer vinduet beslag på ydersiden af vinduet. Foranstaltning 17 inches nedenfor vinduesrammen i hver ende af vinduet, mærkning hver med en blyant. Forbind de to varemærker jævnt ved hjælp af en plan. Afstand under vinduet rummer højden af køleren.

•Center to parenteser i forhold til vinduet, så de er 18-inches fra hinanden. Måle ved hjælp af målebåndet og markeres det punkt, hvor hver beslag skal monteres. Brug derefter en boremaskine pistol og træskruer forsynet med beslaget til at montere i toppen af hvert beslag, så de er selv med 17-tommer niveau linje.

•Monter i bunden af hvert vindue ophæng til væggen med boremaskine pistol og skruerne forudsat. Når beslaget toppe er korrekt monteret, falder den nederste skinne i position til montering.

•Sæt 20 x 17 krydsfiner ark på toppen af parenteser.

•Fyld den bærbar køler med vand og is. Placere køligere oven på arket krydsfiner og installere boksen fan i vinduet, og sørg for blæseren blæser mod indersiden af rummet bliver afkølet. Læn dig tilbage og nyde din hjemmelavede sump fan.

Tips & advarsler

  • Styrofoam kølere fungerer godt og er den billigste løsning.
  • Afhængig af varmen, kontrollere vandstanden i køligere hver par timer og genopfylde efter behov.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com