Hvordan man laver en tabel med PVC

September 29

Polyvinylchlorid er en let plastik kaldet PVC bruges til en bred vifte af applikationer, herunder møbler lavet af rør. PVC møbler samler med lille indsats eller specialværktøj. Det er også slidstærkt og billigt, gør det til et valg for mange børn værelser og udendørs legeområder. Enkle stykker som borde er lavet ved hjælp af forskellige stykker rør og stik holdt sammen med lim.

Instruktioner

•Indstil tabelstørrelsen. I dette eksempel bruger vi en 2-ved-4-fods tabel. Markere denne måling på en krydsfiner plade halv tomme tyk. Skære krydsfiner 3 af 5 fods på en bordrundsav. Afsat til enkeltark.

•Klippe 12 dele af 2-tommer PVC rør 2-fod længe hver med en nedstryger. Disse er tabellens hjørne og midterste ben.

•Tilslut en tre-vejs PVC rør stik til hver ende af et rør sektion. Har hver stik med en tilgængelig åbning i en ret vinkel til rør og en anden åbning vender nedad. Fast slående det stik lukket hjørne med en gummihammer sikrer pasform mod røret. Gentag dette trin med to mere stik og et stykke af røret.

•Sæt et rør til connector åbning danner en ret vinkel med begyndelsen rør i hver ende. Gentag dette trin med to flere rør og den anden samlet stykke. Du skal have to U former. Vedhæft en fire-vejs-connector til enderne af én U. Secure med en gummihammer. Tilslut den anden du til nye slutningen af den første U. Du bør have en rektangel med stik i midten af langsiderne. Sikre, at alle stik har en åbning vender nedad til benene.

•Applicer PVC lim hvor et stik møder en pipe sektion. Lave en ring rundt om røret på kanten af stikket med lim spidsen pegede ind i stikket. Aftørre overskydende lim. Lad limen tør.

•Drej bordpladen hovedet så hver stik blænde peger. Angive slutningen af afsnittene rør til hver stik. Fast forbinde dem ved at ramme toppen af rør med en gummihammer. Anvende lim rundt rør på stikket. Lad limen tør.

•Drej tabellen oprejst. Indstille krydsfiner på toppen. Justere krydsfiner for at tillade en 6-tommer udhæng på alle sider.

•Drill et par huller igennem krydsfiner skrævende rammen rør i hver ende af hvert rør danner bordpladen. Der vil være 24 par af huller. Sætte en 2-tommer U beslag mod undersiden af bordpladen rør. Line op i hullerne i beslaget med et par huller i krydsfiner. Skub skruer gennem krydsfiner i beslaget og fastgør dem med hex nødder.

•Sand ned ru kanter og splintrede områder med medium-sandkorn sandpapir. Male bordet med primer maling derefter med din ønskede farve. Lad tabellen tørre 24 timer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com