Hvordan man laver en tændte flaske træ

January 20

Husejere bruger ofte flaske træer som værftet dekorationer, men de blev oprindeligt brugt til ward af onde ånder. Flaske træ ideen er oprindeligt fra Afrika, og det blev bragt til det sydlige USA af afrikanske slaver. Flaskerne blev og stadig menes af mange at have beføjelse til at fælde nogen onde ånder fra ind i et hjem. Du kan lave en flaske træ i en række forskellige måder, og tilføje lys er en effektiv måde at fremhæve glasflasker om natten.

Instruktioner

At lave en flaske træ med lys

• Indsamle så mange glasflasker som du kan. Vin flasker fungere perfekt, men du kan bruge enhver størrelse eller form. Du kan bruge så mange forskellige farver af flasker, som du kan lide, eller du kan have alle de samme farve til dit træ. Blåt glas er traditionelle, som man mente, at specielt afværge spiritus. Dette valg er op til dig og påvirker ikke forsamlingen af træet. Du kan forlade etiketterne på dine flasker eller tage dem ud, afhængigt af hvad appellerer mere til dig æstetisk. Lys vil have mere af en virkning, hvis du tager ned af labels, så lyset kan hoppe ud glasset.

•Forbered et træ i din værftet, så du kan placere flasker på enderne af grene. Du skal måske bruge Sakse til at skære væk nogle af de små grene, der ikke vil holde vægten af en flaske og er i vejen for de stærkere og tykkere grene, som du vil bruge. Disse filialer skal have en bredde, der er lille nok til at placere inde i en flaske. Et træ som en crepe myrtle eller cedar fungerer fint, men du kan bruge enhver type eller størrelse træ, så længe du er i stand til at vedhæfte flaskerne til det.

•Anvend en forlængerledning, der vil nå fra dit træ til en stikkontakt til at sætte i udendørs streng lys. Du kan også bruge batteridrevet lys, hvis du foretrækker.

•Sno strenge af udendørs lys omkring stammen af træet og inden for grene som du ville gøre, hvis du var at sætte lys på et juletræ. Meget kan gerne med flasker sig, du bruge én farve af lys eller en række forskellige farver. Du kan også placere lys inde i flaskerne. Når du nærmer en flaske, når du er udsmykning, tag det gren og ting nogle af lysene inde. Omhyggeligt placere flasken tilbage på grenen og flytte til den næste.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com