Hvordan man laver en ti-årig pige værelse Cool ud

December 11

Når din datter eller et andet lille barn i din familie ønsker hende værelse for at se cool, kan du hjælpe med at skabe rum i hendes drømme. Med lidt kreativitet og tid kan du forvandle en almindelig værelse til en 10-årig pige drøm til virkelighed, hvilket gør det et sted, hvor hun kan nyde at være en pige med sine venner eller på sin egen. At vide hvordan for at gøre en 10-årig pige værelse cool ud ikke kræver en masse færdigheder men kreative lune er en i nærheden af skal.

Instruktioner

•Udskift den nuværende sengetøj i pigens værelse. Hvis hun er en girly-girl, der kan lide at princess temaer og andre feminine funktioner, vælge en bølgende og luksuriøst sengetøj sæt, der gør hende til at føle sig som kongelige. Vælg sengetøj efter tema af pigens værelse. Andre temaer, hvis pigen ikke er i girly ting, kan omfatte noget af barnets favorit ting at gøre det et personligt tema. Hvis hun foretrækker dyr og læse bøger, kan du give hende et tema baseret på læring om natur, blandt mange andre ideer.

•Coordinate vindue behandlinger til at matche temaet sengetøj og værelse. For eksempel, hvis sengetøj valg er passende for en prinsesse tema, bør vindue behandlinger skildrer den samme farveskema eller teksturer.

•Display vægbeklædning i forskellige dele af rummet for Forskønnelse. Plakater og platter, der passer med det generelle tema værelse hjælp binde udseendet af miljøet sammen. Cool væg dækker idéer omfatter indviklede og regal udseende gobeliner til en prinsesse tema eller plakater af dagens unge pop kultur ikoner for unge piger, der er til udviklingen i film og musik.

•Tilføj efterbehandling rører til pigens værelse, såsom nips på hylderne og andre valgfri dekorationer. Hvad barnet synes er cool eller tema i rummet, vil dekorationer du vælger variere. Du kan erstatte nuværende natbord lys med seje, funky dem, som du finder i Ikea-butikker eller lys i lignende stil. Lavalamper, neon-farvet touch lamper og et utal af andre muligheder kan findes i indretning butikker til unges værelser.

Tips & advarsler

  • Tag barnet med dig til home decor butikker og forretninger at have hende hjælpe dig beslutte hvad er cool for hendes soveværelse. At lade hende hjælpe dig med at vil finde temaet opfylde hendes trang til at have en mere personlig levende rum i hjemmet.
  • Vælg en rimelig tema, der ikke ændrer udseendet af dine vægge eller andre faste strukturer. Hvis barnet ønsker forskellige kan farvede vægge du vælge midlertidige maling paneler fra et hjem forbedring kilde, der overholder de vægge og skræl off kasseres nemt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com