Hvordan man laver en to bil Garage til en fire bil

December 23

Hvordan man laver en to bil Garage til en fire bil

Ændre en to-bil garage til en fire-bil garage skal gøres med omhu for at tilføje værdi til et hjem. Tilføjelse skal ikke se indlysende, eller det kan forringe markedsværdien af ejendommen. Ekspansion arbejde kræver godt designe et tag linie, der harmonerer med husets arkitektur. Når Tag-området er planlagt, er det meget nemmere at oprette plantegningen layout, vægge og gulve af den tilføjede plads. Matchende udvendige farver til væggene og helvedesild er vigtigt som godt.

Instruktioner

•Forstærkning ideer for at udvide en garage ved at gennemgå hjem design bøger. Undersøge forskellige tag linjer for at se, hvordan du kan udvide en tag linje vandret, bygge en A-frame tag at udvide i en ret vinkel fra en typisk ranch tag eller oprette et hip tag for den nye del af garage plads. Husk på at en hip tag betyder tag vil have fire skrånende sider. Design området tilføjet garage til at se rigtigt i forhold til resten af huset fra mange vinkler.

•Measure tilladte værftet plads til to ekstra garage boder. Brug disse målinger til at skitsere en ny tilføjelse, der vil udvide garage på den ene side, f.eks. Overveje at bygge en L-formet tilføjelse med to ekstra roll-up garage døre tilgængelig fra en anden kørselsretning. Planlæg at køre to flere biler ind i garagen fra siden eller bagsiden af huset versus front curbside, f.eks.

•Construct et nyt fundament ved at grave en fod område at holde konkrete. Brug 2 x 10 tommer tømmer til at bygge footings. Lå to rækker af aske blokke, på toppen af footings, at holde slagge blok vægge for den nye tilbygning. Efterlade en åbning for bil drive-in plads, når de to rækker af aske blokke. Lægge metal gridwork i gulvareal før have beton hældes til gulvarealet.

•Opret vægge og tag områder. Lægge slagge blok vægge og forlade vinduesåbninger. Opbygge en ramme for Tag området, der vil tillade en central stående væg skal fjernes. Brug metal støtte stillinger til at opretholde det nye tag spær og Skift vægt på fjernet væg engang holdt. Tilføje mursten til udvendige vægge. Opret udhæng og etageadskillelsen områder, og tilføje alle tagrender og nedløbsrør. Dække taget med 1/2-tommer krydsfiner og asfalt helvedesild.

•Tilføj vinduer og døre. Oprette nye vinduer, der svarer til dem i resten af garagen. Omfatte en gå-ud døren, da en garage af denne størrelse skal en exit døren af flere grunde. Husk på at bringe værktøjer, leverancer eller bil elementer gennem en gå-ud døren vil være praktisk. Men installere døren i tilfælde af brand samt. Brug en elektrisk skruetrækker til at installere metal tracking til roll-up døre i de nye garage boder. Hænge nye garage døre.

Tips & advarsler

  • Installere loftsrum rum med pull-down trappen til opbevaring over området nye garage. Hold plads pæn ved foring væggene med opbevaringshylder. Et dette store rum kan blive rodet uden en god organisatoriske plan på plads.
  • Gå online for at gennemgå praktisk opbevaringsløsninger til stor garage områder. En fire-bil garage vil skabe mange muligheder for at gemme elementer. Overveje at bringe varer ind i dette nye område fra en kælder, f.eks.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com