Hvordan man laver en to sidet dug med grænser

October 17

Hvordan man laver en to sidet dug med grænser

En dug kan tilføje en dekorativ touch til indretningen af et rum eller pynte et bord til særlige lejligheder. I stedet for at købe flere duge, oprette en dug, der er dobbelt-sidet. Vælg to tekstiler, og vælg en dekorativ ramme stof til at matche hver vigtigste stof design. I blot et par trin, vil du kunne forbinde alle stykkerne til en dobbelt-sidet, omkranset dug.

Instruktioner

•Measure længde og bredde på tabellen, du ønsker at dække. Tilføj 5 inches til disse målinger til konto for overhæng, plus en anden 1 tomme som sømrum. Brug disse målinger til at skære to rektangulære stykker af stof, som du vil bruge som enten side af dugen.

•Find målingerne behov for din grænse stof stykker ved hjælp af længde og bredde af klippe dugen stof. De to længde stykker af hver side kant skal være så lang som længde på dugen og 3 1/2 inches lang (at tage højde for udhæng og søm godtgørelsen). To bredde kant stykker af hver side skal være så lang som bredden måling og 3 1/2 inches lang.

•Brug disse målinger til at skære strimler fra to forskellige stof materialer. Skær to længde stykker og to bredde stykker fra ét materiale, og to længde stykker og to bredde stykker fra et andet materiale.

•Sæt en af de store dug stof stykker på en flad overflade, med dens højre side (dekoreret side) nedad. Placer grænsen strimler højre ned langs omkredsen af de vigtigste stof stykke. Tilslut materialer sammen ved hjælp af stifter. Sy langs de fastgjorte linjer, skaber en 1/2-tommer søm hele vejen rundt. Fjern benene.

•Drej dugen stykke højre side op. Bemærk, at grænsen strimler overlapning, hvor de mødes i hjørnerne. Folde en af disse strimler under selve indtil det danner en diagonal kant, der liner op direkte med punktet i hjørnet af de vigtigste stof.

•Gentag proces på andre stof strip i det hjørne, falsning det under sig til at oprette en diagonal kant. Disse to kanter skal line op ved siden af hinanden. Fastgør stykker sammen på den forkerte side af materialet. Fortsæt denne proces på de andre tre hjørner af dugen. Vend materialet, og sy langs linjen fastgjorte. Skåret væk det overskydende stof i sy retning. Fjern benene.

•Gentag med de andre vigtigste dug stof og fire kant stribe stykker til at fuldføre anden siden af dugen.

•Lay en af dug sider på en flad overflade, med dens højre side opad. Lag andre dugen med dens højre side vender nedad direkte på toppen. Sikre kanterne af dug stykker er selv. PIN dug stykker sammen langs omkredsen.

•SEW langs de fastgjorte linjer, skaber en 1/2-tommer søm. Tilslut det meste af kanten af dugen, men forlader omkring 6 inches af én kant unsewn. Fjern benene.

•Klik dug højre side ud gennem den unsewn åbning. Sy denne åbning lukkede for at fuldføre den dobbelt-sidet dug.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com