Hvordan man laver en Toy hylde

February 9

Det er nemt at konvertere dit barns skabet til et sted at holde tøj samt legetøj. Det gør brug af den tilgængelige plads, et rack system for tøj placeret højt for mor og far til at styre, op plus en lav rack under den første toy hylde for nem adgang tøj dit barn kan vælge selv. Du kan fuldføre dette projekt i et par timer og bogstaveligt lukke døren for legetøj rod.

Instruktioner

Sand, maling, foranstaltning, samle og organisere

•Sand din boards med medium-grus sandpapir for at fjerne splinter. Aftør med en tack klud til at fjerne partikler. Bestyrelser er nu klar til tre frakker af maling.

•Paint hvert bord en anden farve (rød, gul og grøn). Anvende en frakke af maling, tørre grundigt. Påfør to flere lag, tørre godt mellem programmer. Du bruger tre forskellige farver maling til at hjælpe dit barn med at koordinere som legetøj gå på den røde hylde, den gule hylde og den grønne hylde. Det er udelukkende en organisatorisk værktøj til at hjælpe dit barn forstår, at der er et sted for hver legetøj, hun ejer. Du kan plette bestyrelser samme farve, hvis du ønsker.

•Measure dit skab, så den første tøj stang forsamling er i en behagelig højde for dit barn. Intet længere end frakker vil hænge på denne stang, så 30 inches fra gulvet til den første rod er tilstrækkelige for mindre børn. Foranstaltning 30 inches fra bagsiden af skabet for at finde det sted, hvor du vil fastgøre enden parentes til væggene, ifølge pakken instruktioner. Bruge molly skruer, hvis du ikke kan finde en stud.

•Measure 4 inches over stang forsamlingen for det første hylde. Brug en stud finder til at finde de closet studs. De er som regel på begge ender af skabet og en i midten. Vedhæfte bagsiden af beslagene til studs, tre pr. hylde, jævnt fordelt. Brug en plan for at være sikker på skrå brædderne vil være præcis niveau. Lægge den første bestyrelse på tværs af de kantede parenteser og skrue bestyrelsen at beslagene, danner en sikker første hylde.

•Measure 18 inches fra den første hylde og mark for den anden hylde. Hver hylde placeres 18 inches fra hinanden så at dit barn kan nå dem let. Hvis du ønsker at tilføje en anden plads mellem dem til at rumme højere legetøj, blot tillader højden og markere væggen. Gentag anvisninger for montering beslag og reoler til de resterende to hylder.

•Installer endelige tøj stang montering i toppen af skabet, 4 inches fra loftet. Dette er, hvor det tøj, som forældre kontrol er hang. Det er tilstrækkeligt højt nok til at forhindre børn i at tage dem ned, men praktisk til reach-voksen. Saml den samme måde som du gjorde den første rod.

Tips & advarsler

  • Forældre kan styre tøj på laveste stangen ved at hænge den morgendag garderobe inden for rækkevidde. Dette holder tøj organiseret og giver mulighed for små børn at være selvforsynende med dressing selv. Det giver også dem til at hænge op ydre beklædning i stedet for at kassere dem på gulvet. Brug af farvede hylder er en form for sortering og klassificering genstande efter farve, og forbedrer dit barns følelse af farve samt placering. Tilføje en robust trin skammel i skabet, som vil tillade dit barn at nå højere hylderne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com