Hvordan man laver en træ barrikade

January 27

Hvordan man laver en træ barrikade

Et træ barrikaden, almindeligvis omtales som en "sawhorse" af tømrere, er en af de letteste former for barrikader at gøre. De kan bruges i en bred vifte af måder: som barrikader til at blokere street eller indkørsel adgang eller som skæring platforme for lange planker af træ. Træ barrikaderne er holdbart og let, så de nemt kan flyttes og anvendes rundt omkring i huset eller på gaden, afhængigt af omstændighederne.

Instruktioner

•Mark two-by-four stykker på 3-mund-lange intervaller og klippe dem med en rundsav. Skære seks stykker for hvert træ barrikade du bygge. Gem alle skrot til ben seler til at tilføje til den strukturelle integritet af barrikaderne.

•Center en 3-mund-lange two-by-four på kanten på toppen af en anden two-by-four lagt på dens bredde, hvilket giver dig en T-struktur, der vil tjene som toppen af barrikaden. Nail dem på plads med hammer og søm og gøre så mange som du tror, du får brug for din barrikader.

•Klippe en 15 graders vinkel på den øverste og nederste kant af alle benet stykker. Markere en 3-mund-lange stykke af two-by-four materiale langs den 4-tommer bredde startende fra hjørnet af materialet og tegne en streg med carpenter's pladsen fra det yderste hjørne ned 15 grader. Gør det samme mærke på den modsatte ende af benet. Skåret fire stykker af materialet for hver barrikaden.

•Sæt toppen så T er omvendt, med base som afsnittet 4-tommer-dækkende og andre stykke stiger over det. Angiv et ben 3 tommer i fra den udvendige kant af toppen og indstille det, så 15 graders vinkel matcher flade med toppen og benene vinkel udad med den modsatte ende af benet fladt mod jorden. Negle det på plads og Gentag processen for de andre tre ben på barrikaden. Bemærk, at på grund af den inverterede T, benene ikke kun vinkel udad mod de ydre kanter af barrikaden, men også passiv mod siderne.

•Klippe skrot materiale ned til størrelse at gøre ben seler omtrent halvvejs ned hver sæt af ben. Hold et stykke træ mod et sæt ben og markere den med en blyant, bruger benene som en sporvidde. Skære skinnen og bruge det som en sporvidde for at markere flere stykker, gør et ben brace for hvert sæt af ben. Nail dem på plads og bruge din barrikader, hvor det er nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Alle materialer og værktøjer kan købt eller lejet hos din lokale hjem forbedring butik.
  • Brug altid sikkerhedsudstyr, når arbejdet med elværktøj.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com