Hvordan man laver en træ Fort

February 14

En fantastisk måde at holde børnene travlt og skabe et miljø for play er en baghave privat område for bare børn. Gøre en træ fort til børnene i timer af deres nydelse. Det er lidt af et projekt og kræver en hel dag, men giver timevis af sjov for børnene.

Instruktioner

•Measure ud af et område, som du vil placere fortet. Jo større fort, den mere træ, at det kræver. Når du foretager en træ fort, får du beslutte om dimensioner.

•Kontroller fire, 2-tommer af 4-tommer 5-fods krydsfiner plader i jorden for at gøre de fire hjørner af fortet. Sørg for, at området kvadrater ud korrekt. Bind en snor fra en polak til en anden og måle pladsen ved at lægge en plan mod linjen. Hvis du gør det større end 4 fødder af 4 fødder, skal du tilføje ekstra forstærkninger i mellem.

•Purchase 48, 2-tommer af 4-tommer 6-fods bestyrelser og otte 2-tommer af 4-tommer 4-fods bestyrelser. Du skal også en 2-tommer af 4 tommers 16-tommer board. Du kan justere højden højere eller lavere, afhængigt af dit ønske. Lå 12 bestyrelser på jorden for at danne mur.

•Lay 2 af 4-fods boards ud over dem på jorden, en øverst på skrå brædderne og en omkring 4 inches fra bunden. Skru to skruer gennem tværs bestyrelsen til at forbinde hver bestyrelse væggen. Du ender med fire skruer i hvert bord. Bruge 3-tommer træ skruer.

•En komplet alle fire vægge af fortet. På den ene side lægger alle men fire bestyrelser og skære bunden bestyrelsen 16 inches kortere. Dette er for døren.

•Tilslut fire plader til døren på samme måde som du gjorde væggene. Gøre det øverste bord mindst 6 inches lavere end den øverste kant til at justere for dørkarmen. Du skal sikre du har en døråbning, når du laver en træ fort.

•Lift vægge, og skrue ind i støtte stillingen. Du har fire vægge med plads til døren. Sætte dekorative hængsler på ydersiden af fortet for at vedhæfte døren og et håndtag på døren. Sætte en krog og øje på indersiden for at hægte sig døren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com