Hvordan man laver en træ pistol kabinet

November 7

Et træ pistol kabinet er en mulighed for at gemme din kanoner i en elegant og organiseret måde. Et træ kabinet er enkel at bruge grundlæggende krydsfiner plader og fælles træbearbejdning tools. Du skal være opmærksomme, når bygge og designe din pistol kabinet, som du ønsker at sikre grabby fingre ikke kan komme ind i kabinettet og få en pistol. Placer pistolen kabinet et sted hvor din kanoner er beskyttet, så børn og besøgende i dit hjem ikke får fat i din kanoner nemt.

Instruktioner

•Measure den plads, hvor du vil have pistol kabinet. Hvis du opretter et kabinet, der er baseret på kanoner størrelser, måle bredden og længden af din største pistol og tilføje mindst 2 inches til begge målinger, så der er plads nok. Nedskrive Derudover dybden af kabinettet, så det er stor nok til at gemme de tykkeste kanoner.

•Draw kabinettet er nødvendige paneler på krydsfiner plader ved hjælp af målingerne. Sidepanelerne skal udformes ved hjælp af de højde og dybde tal; prima og nederst bedømmelseskomite er dybden af bredde minus 1 tomme at gøre plads til sidepanelerne under opførelsen. Tegne to identiske paneler til forsiden og tilbage, måle højden af bredden. Brug den kvadratiske lineal for at sikre hjørnerne har selv.

•Klippe pistol kabinet paneler ved hjælp af tabellen så. Sand nyligt cut sider med medium sandkorn sandpapir. Du skal bare fjerne Splinter, ikke ændre form og størrelse af panelerne.

•Opret en rektangulær skab ramme ved at placere panelerne fire sidespor på deres tynde sider, så prima og nederst bedømmelseskomite gå i mellem de to sider. Med andre ord, skal de øverste og nederste panel ender være overlappes af siderne. Bruge plan at oprette en selv ramme og bruge kabinet klemmen til at holde billedet på plads. Hammer søm gennem sidepaneler til at sikre alle fire hjørner. Sted bagpanelet op til regeringens bagside. Fastgør det af hamren negle 1 tomme apart rundt kabinet rammen.

•Applicer en linje af træ lim på bagsiden af træ pistol rack og placere den fast på indersiden af kabinettet på bagpanelet. Sikre den træ pistol rack med små skruer og en trådløs skruetrækker.

•Sæt to kabinet hængsler på en af højde sider af kabinet døren, så hængslerne er på den udvendige side af kabinettet døren. Brug en skruetrækker og skruer velegnet for hængslerne. Line kabinet døren op til pistol kabinet rammen ved hjælp af plan for at sikre, at døren er jævnt placeret på rammen. Fastgør siderne af hængsler på regeringens Sidepanel ved hjælp af skruetrækker og skruer. Åbne og lukke døren for at sikre, at det er problemfrit fastgjort. Luk kabinet og line up lås hængslet på den modsatte Sidepanel dør hængsler. Vedhæfte lås hængsel på samme måde som kabinet hængslerne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com