Hvordan man laver en træ plante Pot

October 14

Hvordan man laver en træ plante Pot

Selv hvis du ikke har en stribe land at have, kan du have ved hjælp af beholdere som altankasser eller plantageejere i døråbninger eller på dæk. Træ plantageejere er både dekorativt og let at samle i enhver størrelse, som du måske har brug for. Du kan oprette et træ plantageejer ved hjælp af skrot træ rester fra landskabspleje projekter, såsom landskabspleje tømmer og jernbane bånd eller endda skrot krydsfiner. Alt du behøver er et par grundlæggende træbearbejdning færdigheder.

Instruktioner

•Measure din vindueskarmen eller andre ledig plads til at beregne størrelsen af objektbeholder, som du skal bygge. Beholderen skal være lidt mindre end den plads, det skal passe ind i. For eksempel, hvis du ønsker at opbygge en plantageejer for en vindueskarmen er 2 fod bred af 1 fod dybt, skal du bygge en beholder, der er 22 inches lang med 10 inches dyb.

•Measure og markere siderne og bunden af din containere på et ark af ¾ tommer krydsfiner ved hjælp af en tømrer blyant og T firkantet. For vinduet beholder, der er 22 inches bred af 10 inches dyb og 24 inches høj, ville du afmærker et rektangel til bunden af din beholder, der er 22 inches lang med 10 inches dyb. Så du ville markere to rektangler til forsiden og tilbage, er 22 inches bred af 23 1/4 inches høj. Endelig markerer to firkanter for the ends of containeren, der er 8 ½ inches dyb ved 23 ¼ inches høj.

•Label det nederste stykke "A." Etiket for- og bagside stykker "B" og "C." Label de to ende stykker "D" og "E". Skære alle stykker ud med en stiksav.

•Align D brik i en ret vinkel til B stykke krydsfiner, således at enden af D er flugter med indersiden slutningen af B. De to stykker vil danne hjørne af en lange rektangulære kasse. Søm de to stykker sammen.

•Nail C stykke på sin afslutning til D stykke. Glide E stykke mellem del B og C på deres anden ende at lukke boksen. Søm de to stykker sammen i enderne.

•Sæt del A over toppen af boksen. Nail del A til anden boks dele.

•Drill et drænhul i midten af del A.

•Klik plantageejer over og sand alle rå kanter. Male boksen enhver farve du ønsker. Maling vil hjælpe vandtæt plantageejer. Du kan bruge en strukturering maling til at skjule teksturen af spånplader. Caulk revner inde i boksen for at forhindre lækager langs sømme.

•Fyld boksen med pottemuld. Indsætte planter i jorden. Placer boksen i en vindueskarm.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com