Hvordan man laver en træ Pub tabel

November 30

Hvordan man laver en træ Pub tabel

Alle elsker en pub tabel, fordi de er så alsidig. På grund af deres størrelse, er de let gemt væk når den ikke er i brug. Derudover kan et træ pub tabel tilføje karakter til en ellers kedelig spiseplads. De kommer i forskellige former og størrelser, men hvis du ikke kan finde en der matcher dine behov, kan du altid bygge din egen.

Instruktioner

•Sæt 36-tommer MDF på et arbejdsbord. Foranstaltning 8 inches i fra alle fire kanter, og gøre taller nok at tegne en streg langs kanten af bordpladen. Placere pladsen indramning markerer at tegne linjerne. Der er afsat til nu.

•Sæt to 20-tommer MDF stykker på et arbejdsbord. Gøre mærker 16 inches fra alle fire kanter til at give dig en 4 x 4 tommer square i centrum. Næste, gør et mærke i midten af hvert stykke fra to kanter. Bor en undersænker hul med pagajen smule på center mark. Pas på ikke at bore mere end 3/8 tomme dyb. Angiv en af disse til side for nu.

•Drill otte undersænker huller på 5-tommer centre rundt om kanten af 20-tommer stykke MDF. Disse huller skal bruges til at sikre 36-tommer MDF stykke til 20-tommer MDF stykke.

•Applicer lim til toppen af posten som 4 x 4. Sted 20-tommer MDF stykke med otte undersænker huller på toppen af stillingen. Sørg for 1¼ tommers undersænker hul er fra limen. Installere en af lag skruer gennem dette stykke og i stillingen. Være sikker på posten er i 4-tommer kvadrat fra trin 2.

•Applicer lim inde kvadratet tegnet på 36-tommer kvadrat MDF stykke. Sted 20-tommer stykke med stillingen knyttet til det inde der square. Fastgør stykker sammen med dæk skruer. Passe på ikke for at skrue dem hele vejen igennem begge stykker.

•Applicer lim til udsatte slutningen af posten. Placer de resterende 20-tommer MDF stykke på stillingen med 1¼ tommers undersænker hullet vender væk fra limen. Sikre MDF stykke post med lag skruen. Tillad lim til at indstille natten før maleri.

Tips & advarsler

  • Rydde op overskydende lim straks med en fugtig klud. MDF kan være tunge, så hvis du kan have en anden hjælpe dig livet det. Som en mulighed, kan du distribuere dekorative kanter på bordpladen.
  • Efterlad ikke elværktøj eller skruer løs i overværelse af børn. Stå ikke tabellen oprejst indtil limen har indstillet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com