Hvordan man laver en træ terrasse Swing

September 26

Sidder på en gårdhave swing bringer tanker dovne sommerdage og familiebegivenheder. En gårdhave swing kan bruges til private forhandlinger, afslapning eller endda familie sjov. Opbygning af et træ terrasse swing kan afsluttes med grundlæggende håndværktøj og en weekend tid. Patio swing kan gøres unikt med en træ brændende værktøj og familiens navn kan brændes i skoven sammen med andre designs.

Instruktioner

•Kontrollér ende rammer af sving ved skæring fire stykker af 2 x 4 tommer træ, 24 inches hvert. Ende rammer vil blive brugt til støtte for sædet og understøtter tilbage af swing. De er placeret i begge ender af patio swing.

•Kontrollér bagsiden understøtter ved at skære to stykker af 2 x 4 tommer tømmer til en længde på 36 inches. Disse stykker vil være sikret til slutningen rammer at fuldføre ramme for swing.

•Anbring en af bagsiden understøtter lodret mellem to af de 24-tommer stykke boards. Bestyrelserne bør gøre en "L" form med alle kanter af træ flush med hinanden. Brug en boremaskine med lidt 1/4-tommer træ kedeligt for at lave et hul gennem de tre stykker af træ. Skub en transport bolt gennem hullet og sikre brædder sammen på anden siden med en møtrik. Gentag denne proces for at skabe rammen ende til anden siden af swing.

•Klippe to stykker af 2 x 4 tommer træ til 48 inches. Placer skære brædderne på forsiden og bagsiden ende rammer. Bruge træ skruer til at sikre 48-tommer boards på plads ved at indsætte træskruer gennem forreste af 48-tommer bestyrelsen og i slutningen af bestyrelser, der gør slutningen rammer. Gentag denne proces for bestyrelsen på bagsiden af frames.

•Klippe 14 stykker af 2 x 4 tommer boards til 48 inches lang. Placer seks brædder på tværs af sædet af gyngen og sikre dem på plads med træ skruer i hver ende af swing. Sikre de andre otte brædder på tværs af rygstøtte i sving med træ skruer i rammen på hver side. Færre bestyrelser kan bruges, hvis du foretrækker at have plads mellem brædderne.

•Anvend en boremaskine med en 1/4-inch bit til at bore en pilot hul i toppen af rygstøtte i hver ende af gyngen og i toppen af 2 x 4 tommer bestyrelsen, der går på tværs af forsiden af swing.

•Sæt kroge i hver enkelt af de borede pilot huller.

•Anvend en stud finder til at finde tag bjælke i loftet så kroge kan forankres sikkert. Indsæt kroge i loftet på terrassen hvor du gerne swing beliggende. Placer kroge, så de er 48 inches fra hinanden.

•Tilslut slutningen af 12-fods kæden til hver af krogene på gyngen. Løft swing og tilslutning i midten af kæden til krogen i loftet, så gyngen hænger på den vinkel, du ønsker. Gentag denne proces for anden siden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com