Hvordan man laver en træ vogn

July 31

Hvordan man laver en træ vogn

Et træ vogn — eller ø — kan forvandle en standard køkken til et mere funktionelt arbejdsområde med bedre æstetik. Placer vognen i midten af dit køkken for tilføjede counter og opbevaring plads. En 2 af 4 fod vogn top giver en bred overflade hvor du kan tilberede mad eller placere snacks for mennesker at spise. Herunder en hylde under overfladen giver dig et alternativt sted at opbevare gryder, plastbeholdere eller barstole.

Instruktioner

•Skub på et par arbejdshandsker, beskyttelsesbriller og en støvmaske til at beskytte din hud, øjne og lunger.

•Measure og skære en 2 x 24 x 48 tommer ahorn træ vogn overflade ved hjælp af en rundsav. Sand overfladen glat med 120 grit papir. Sand alle efterfølgende udskårne stykker med 120 grit papir.

•Measure og cut fire 2 ved 2 af 36 tommer ahorn træ ben.

•Klik vognen overfladen op og ned. Carve fire 1 af 2 af 2 tomme huller i undersiden af vogn overfladen indsætte benene. Indsæt og lænker hvert ben til undersiden af vogn overfladen med trælim.

•Measure og skær to 2 af 4 af 44 tommer ahorn træ indramning bestyrelser. Placer de korte ender af hver bord mellem de respektive vogn ben. Justere en af de lange ender af hver bord så det flugter med undersiden af vogn overflade. Bond bestyrelser på plads med trælim.

•Measure og skær to 2 af 4 af 20 tommer ahorn træ indramning bestyrelser. Placer de korte ender af hver bord mellem de respektive vogn ben. Justere en af de lange ender af hver bord så det flugter med undersiden af vogn overflade. Bond bestyrelser på plads med trælim.

•Klippe to 2 ved 2 af 44 tommer ahorn træ hylde rammer og to 2 ved 2 af 20 tommer ahorn træ hylde rammer. Foranstaltning 10 inches ned fra toppen af hvert ben. Markere dette spot på hvert ben med en blyant. Vedhæfte en 2 af 44 tommer ramme stykke vandret mellem et sæt ben ved hjælp af en boremaskine og 2 3/4 tommer træ skruer. Vedhæfte de resterende tre indramning stykker på plads mellem ben på samme måde.

•Klik tabellen over, så det står oprejst. Skære syv 1 af 2 af 48 tommer ahorn træ hylde bestyrelser. Jævnt plads og Vedhæft hver bord mellem to 20 tommer indramning stykker med 1-3/4-inch træskruer.

•Drej tabellen hovedet en gang mere. Lægger en 1/2-tommer hjul på hvert ben med 1/2-inch træskruer. Flip tabellen tilbage over. Frakke vogn med træ pletten. Tillad vognen 24 timer for at tørre i et godt ventileret område før brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com