Hvordan man laver en trak lutter gardin

February 7

Hvordan man laver en trak lutter gardin

Rene gardiner tilføje et strejf af elegance og romantik til dit hjem. Trak gardinerne er vedhæftet gardin tape og sat på et spor med faner, og de kan nemt tilføjes til en hjemmelavet gardin. Denne type gardin bør være én til to gange bredden af vinduet for at samle korrekt. Din rene gardiner kan være så længe dit vindue eller endda røre gulvet, afhængigt af dine præferencer.

Instruktioner

•Measure bredde og længde af vinduet for ren og skær trak gardinerne. Dobbelt bredde måling. Måle længden af den ren og skær gardin til bunden af i vindueskarmen eller på gulvet. Klip stoffet til disse målinger.

•Lay ud af din lutter gardiner. Fold over siderne af stoffet på langs. Fold stoffet dobbelt, 1/4 tommer hver gang til sandwich rå kanten af stoffet inde i folderne. Jern folder flad og pin på plads. Sy op folder med en 1/4-inch sømrum og en lige søm.

•Klap over sider af stejle gardin stof spændbåndene. Fold stoffet over to gange, 1/4 tomme hver fold for at sandwich rå kanten af stoffet i folderne. Jern stof flad og fastgøre den på plads. Sy hems med en 1/4-inch sømrum og en lige søm.

•Lay panelet gardinet fladt med undersiden af stoffet opad. PIN gardin bånd til den ren og skær stof 1 tommer fra toppen af tæppet. Sørg for gardin tape anvendes i en lige linje. Sy bånd til gardin med en lige søm på top og bund tape med en 1/8-inch sømrum.

•Træk streng ud fra tape den ene ende af gardinet og binde en knude til at holde strengen fra at gå tilbage i båndet. Trække strengen på anden enden af båndet, indtil gardiner er den samme bredde som vinduet. Binde strengen ud i en løs knude.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com