Hvordan man laver en tre-dimensionel hus Model

September 9

Hvordan man laver en tre-dimensionel hus Model

Hvis du planlægger at bygge dit eget hjem eller er interesseret i at blive arkitekt, at vide hvordan man laver en tre-dimensionel, eller 3D, kan model af et hus være af særlig interesse for dig. Folk bruge særlige computersoftware hver dag til at oprette look-alikes af fremtidige hjem for at se, om hvad de tænker vil virkelig ser godt engang bygget. Oprettelse af dit eget 3D hjem er meget simpel og du behøver ikke en fancy vis at gøre det.

Instruktioner

•Plan en skitse af et hjem design. Det er bedst at gøre denne frie hænder på papir. Hvis du ikke har lyst til tegning design, i det mindste skrive ned nogle af detaljerne i hjemmet, såsom antallet af værelser du ønsker og placering af køkken, badeværelse og stue. For designideer, afhente en kopi af ethvert hjem magazine eller lede efter ideer online. Disse vejledninger kan give dig en god idé om, hvad har eller ikke har i din bolig.

•Åbn softwareprogram på din computer. Hvis programmet er på en CD-ROM, skal det være indsat i computer disk drev. Programmet bør åbne på egen hånd. Har softwarens brugervejledning handy, hvis du snuble over eventuelle spørgsmål, mens du opretter 3D-hjem modellen om programmet.

•Vælg en plantegning til hjemmet. Dette er den vigtigste del af huset, så vælg noget, omhyggeligt, der passer til dine specifikke behov. Du kan formentlig vælge en plan for din egen eller tegne en ved hjælp af udarbejdelse programindstilling. Du kan angive dimensionerne af hvert værelse i hjemmet samt den samlede firkantede optagelser af huset. Glem ikke at efterlade plads til døre og vinduer, når du opretter planen.

•Transform oprettede plantegningen i en mere realistisk visning. Softwaren kan vise dig en visuel fortolkning af, hvad hjemmet vil se ud. Brug værktøjerne visning på softwaren til at rotere hjem, inspektion af hver side. Kontroller, at du er tilfreds med hvordan hjemmet ser fra enhver tænkelig vinkel. Hvis ikke, gå tilbage og foretage ændringer i grundplan.

•Pick en tag design. Mens gulvet i hjemmet er vigtig, kan taget være lige så afgørende. Vælg den nøjagtige tag stil du ønsker. Husk på det geografiske område, du bor i. For eksempel kan boliger i sne klimaer ikke ønsker et fladt tag da sne oprustning kan forårsage utæt og taget skade. Vælg hældningen af hver del af taget, hvis du vil oprette forskellige stil tagdækning på flere dele af hjemmet.

•FINALIZE design ved at tilføje små detaljer som skorstene, lys, soltage eller tagrender. Mens disse elementer kan synes irrelevant at føje, vil gør så give den mest detaljerede gengivelse af dit hjem som muligt. Vælge en udenfor vægfarve så godt sammen med vindue skodder, bygning materiale og noget andet tilgængelige.

Tips & advarsler

  • Normalt den dyrere design software, jo flere muligheder, der er tilgængelige. Hente software, der giver dig de værktøjer, du har brug for i at designe dit hjem. Gennemse software online, før du foretager et køb.
  • Husk på dit budget når du foretager en plantegning. Har en idé om hvor mange penge du er i stand til at bruge før de går alle ud.
  • Nogle hjem forbedring butikker kan have programmet installeret på deres computere. Besøge dem til at bruge software gratis eller mod et mindre gebyr. De kan også hjælpe dig i fastsættelse af vanskeligheden ved at bygge til dit design.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com