Hvordan man laver en udendørs kompost Bin

June 6

Hvordan man laver en udendørs kompost Bin

Mange gartnere nyde tanken om at have klar-til-brug økologisk kompost i haven - men kan ikke ønsker at gå gennem besværet med at bygge en bin eller rod af en kompostbunke i deres gård. Kompostering i din værftet er så simpelt og let som havearbejde selv. Følg disse enkle instruktioner for en nem at bruge kompost bin i din værftet.

Instruktioner

•Begin ved at finde det område, du ønsker din kompost bin ligger i din værftet. Det anbefales, at bin er tæt på din have til at forenkle flytning af kompost. Dette vil også gøre det nemt at holde din kompost fugtig. Du skal bruge et område cirka 4" omfattende x 6" lang.

•Don't bekymre dig om målinger og niveauer og diagrammer - det er en kompost bin - ikke et hus. Begynd med at grave en post hul bagerst venstre hjørne af din bin område. Det er anbefalet post hullerne være mindst 1' - 1,5' dybt. Vask en af dine indlæg i dette hul - og sikkert det på plads stampemaskiner løs snavs tilbage i hullet rundt i bunden af post med røv slutningen af en skovl håndtag. Hold stillingen oprejst på du gør dette, og fortsætte stampemaskiner snavs, indtil stillingen er solidt sikret.

•Sæt et ark af partikel bord 4' x 4' ved siden af dette sikret post. Dette vil være sidevæg af bin. Nail arket 4' x 6" på bagsiden af stillingen, vil dette være på bagsiden af din placering. Negle det på plads, og derefter bruge det til at finde den næste hjørne post. Når alle fire Hjørnestolperne er sunket og sikret, skal du have en 4' x 6' bin med to sidevægge og en bagvæg.

•Nu tage de resterende 4' x 4' ark af Træfiberplader og holde det midt i bin, så de rører bagvæggen og opdeler bin i to mindre placeringer af mere eller mindre samme størrelse. Nail dette board til bagvæggen. Grave en post hul og sikre den endelige stilling mod siden af denne centrale væg på forsiden af bin.

•Sørg for alle stillinger er sikkert af yderligere stampemaskiner området rundt i bunden af hver. Også forsikre at alle fire vægge af bin (venstre, center, højre og tilbage) er alle sikret ordentligt stillinger.

•Den tilbage i vil være udgangspunktet. Tilføje nye græs, madrester, græsplæne og værftet afpuds og papirprodukter til denne side. Bland 1 del husdyrgødning for hver 4 dele kompost. Vand regelmæssigt og vende bunken regelmæssigt. For at lette forvaltningen, være sikker på at skære alle grene til 6" længder før du føjer dem til bunken. Det anbefales at du bruger en pitchfork for at vende denne bin.

•De rigtige bin er til mere avancerede kompostering. Som du tænder kompostbunke i den venstre bin, Fjern skovl fuld af komplet eller komplet næsten kompost og føje det til bin på højre. Mange mennesker jeg kender tilføje røde orme til denne side af deres kompost bin. Sørg for at vende denne bunke regelmæssigt så godt, og holde den fugtig, men ikke våd. Du kan bruge en skovl til at dreje denne bin.

Tips & advarsler

  • Ikke tilføje kød eller mejeri produkter til din kompostbunke - stick til frugt og grøntsager scraps, såvel som enhver og alle papirprodukter. Du ønsker ikke maddiker og rådne mad - du vil en fugtig, varmt bunke af kompost med masser af bakterier.
  • Hvis din kompostbunke bliver våd eller rørstrømsk - tilføje revet op avis til mix for at forhindre det fra rådnende.
  • Mange haven butikker sælger en kompost accelerator, der kan føjes til en ny kompostbunke. Det er generelt bare levende bakterier, der gør de fleste af de kompostering arbejde.
  • Undgå at placere bin for tæt til dit hus eller din nabo. Anvendelse af husdyrgødning generelt betyder bin vil have en lugt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com