Hvordan man laver en udendørs stol plantageejer

September 13

Der er mange måder at forskønne din værftet eller blomsterhave. En af de bedste måder er at genbruge gamle stykker af møbler. En måde at gøre dette er at bruge gamle, slidte stole og gøre dem til udendørs plantageejere for blomster og planter. De er smukke og du kan placere dem i forskellige steder i din værftet til "værftet kunst." Flytte dem fra Sol til skygge. De gør ideelle samtale stykker så godt.

Instruktioner

•Find en stol, der er gammel og har ingen bund i den. Sætte en wire plantning kurv stedet stol bunden. Wire det træ sider i flere steder, så det er knyttet til stolen. Sætte i våde sphagnum tykt i trådkurv til at fylde i alle huller. Derefter sætte beplantning jord oven på sphagnum.

•Tag i blomstrende planter, der blomstrer hele sæsonen sammen med nogle vedbend. Dette vil udfylde som sommeren går og bliver meget fuld og smuk. Placer stol plantageejer mod en ud bygning, på kanten af en veranda i et blomsterbed eller hvor som helst du føler det passer ind i din værftet.

•Paint nogle af stol plantageejere at give din værftet kunst sort. Du kan lade dem slidt eller gøre dem lyse med maling. Placere dem med andre krukker eller beholdere af blomster til at gøre værftet kunst. Også bruge stole, der har vævet bunde, der har bragt i orden, og placere en blomsterkrukke ned gennem vævning. Derefter plante din blomsterkrukke med blomster og vedbend, og puljen vil hvile i sæde af stolen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com