Hvordan man laver en udenfor drivhus

August 25

Hvordan man laver en udenfor drivhus

Opbygge en udenfor drivhus ved hjælp af PVC rør, som er mere almindeligt kendt som PVC-rør, gennemskinnelig plast og et par stykker af tømmer. Denne type af drivhusgasser er kendt som en hoop hus. En hoop house er et buet drivhus, der ligner en kuppel. Plastik dækker PVC rammer og skaber et miljø, der er 5-15 grader varmere end udendørstemperaturen. Du kan bygge en 10-by-12-by-7-foot hoop hus i seks til otte timer.

Instruktioner

•Locate område til at bygge udenfor drivhuset. Måle og markere bosættelsespolitikkens 10-ved-12-fødder med værftet-mærkning spraymaling.

•Kontroller en armeringsjern pæl i jorden på hvert hjørnepunkt med en hammer. Forlade 15 til 18 inches af armeringsjern over jorden. Måle mellem 12-fods sider og drev en armeringsjern pæl i jorden hver 3-fødder. Der vil være en alt fem armeringsjern stakes på de to langsider af udenfor drivhuset.

•Brug to 3-vejs tee stik og to stykker af 10-fods 3/4-inch PVC-rør til at gøre hoop hus eller udenfor drivhuset ender. Tryk på den 3-vejs tee med en gummihammer til slutningen af et af afsnittene 10-fods PVC rør. Sørg for at bruge et af de huller, der ligger direkte overfor en modsatte hul på tee. Tryk på en anden 10-fods 3/4-inch PVC rør i hul overfor først. En lang 20-fod plus stykke rør er lavet.

•Look på tee-stik. Lå 20-fods stykke rør langs slutningen af udenfor drivhuset, så hullet peger mod indersiden. Placer ene ende af røret på et hjørne armeringsjern aktiepost. Placer anden enden af røret på den modsatte armeringsjern aktiepost. En stor kurve er dannet med åbningen af tee peger på indersiden af drivhuset. Gentag processen med anden enden.

•Tilslut to 10-fods stykker af PVC-rør til en 4-vejs kryds stik. Indsæt PVC-rør i to huller overfor hinanden. Tryk på stikket på PVC-rør ved hjælp af en gummihammer. Dette er en rib til udenfor drivhuset. Gentag processen for ialt tre ribben.

•Sæt enden af et ribben på en armeringsjern aktiepost. Indsæt anden enden af røret på armeringsjern staven præcis modsatte af først. Gentag processen for at oprette tre hvælvede ribben.

•Åbn skridt stigen og placere den på indersiden af drivhuset af ene ende. Indsæt en 34-tommer stykke 3/4-inch PVC rør i det åbne hul på tee-stik. Tryk på plads med en gummihammer. Placer den modsatte ende af den 34-tommer stykke PVC-rør i det åbne hul på 4-vejs-connector af ribbenet. Tryk på plads med en gummihammer. Gentag processen i hele drivhuset, indtil alle bøjlerne er forbundet med 34-tommer PVC rør.

•Åbn 15 af 35 fod stykke gennemsigtigt plast. Center den 12-fods 2 x 4 på 15-fods kanten af plast. Rulle 2 af 4 i plastik, indtil det er helt dækket. Placer en anden 12-fods 2 x 4 oven på først. Skru de to sammen med 3 1/2 tommer træ skruer. Placere skruerne 10 til 12 inches fra hinanden.

•Klap den modsatte ende af plast mod ende med træ. Bære plastik og træ 12-fods siden af udenfor drivhuset. Placer den 12-fods 2-ved-4's cirka 6-inches fra PVC-rør og har længden, der svarer til 12-fods længden af drivhuset.

•Træk plast over toppen og til den modsatte side af drivhuset. Træk plasten stram så boards på den modsatte side bare om på jorden med ingen plastik sag. Kontroller, at Plasten er æglæggende flad uden rynker eller underspændinger. Glatte 15-fods kanten af plast.

•Sæt en 12-fods 2 af 4 i udkanten af plast. Kontroller, at det er på linje med enderne af drivhuset. Rulle 2 af 4 i plastik, indtil det hviler 6 inches fra PVC rør. Placer en anden 12-fods 2-ved-4 over en indkapslet i plast. Skru de to sammen med 3 1/2-tommer træ skruer. Placere skruerne hver 10 til 12 inches.

•Klippe hver 1-tommer sort poly rør langs den ene side med en nedstryger. Ikke skære hele vejen gennem røret. Den sorte rør bruges til klippene holde den for- og bagside plast til udenfor drivhuset.

•Klap ender af plast, der går forbi begge ender i indersiden af drivhuset.

•Åbn 10-ved-25-fods stykke gennemsigtigt plast. Fold det i halvdelen til at gøre en 10 af 12 1/2 fod rektangel. Skær langs den foldede kant med en hobbykniv. Disse er to endestykkerne.

•Lift ene endestykke center 3-vejs tee. Trække plasten, indtil en tomme lægger på jorden. Bruge en sort poly klip og forbinde plast til drivhus hoop på begge sider af 3-vejs tee-stik. Sted tre flere klip på hver side af den 3-vejs tee til at holde plastik på plads. Gentag med den modsatte ende. Kontroller, at den plast, der udvidede forbi drivhuset er gemt inde i drivhuset inden klipning ende plast.

•Klippe off den overskydende plastik 3 til 6 - inches forbi rammen PVC.

•Locate byens ene ende. Stå direkte under 3-vejs-connector. Skære en døråbning med en hobbykniv. Højden af drivhuset er 7 fødder. Begynde at skære en åbning 1-fod under toppen af drivhuset. Døren vil være ca 6 fod høje. Gentag med anden enden, hvis det ønskes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com