Hvordan man laver en uhyggelig kælderen vaskeri rum føler pænere

December 21

Hvordan man laver en uhyggelig kælderen vaskeri rum føler pænere

Hvis du er træt af at se dit snavsede tøj hober sig op, fordi du er bange for at komme ned til din Tøjvask værelset dungeon, Følg et par interiør design tips til at gøre din uhyggelig kælder til en munter station til frisk, rent tøj. Selv hvis din vaskerum er vinduer, kan du manipulere farve og kunstigt lys til at efterligne naturlig belysning. Hvis du stadig tøver med at trodse din kælder i mellemtiden, erkende, at vender din frygt er billigere end at købe en helt ny garderobe.

Instruktioner

•Paint din kælder vægge for at skabe en følelse af rummelighed. Prøv neutrale farver som hvid eller tan eller cool farver som lys blå, grøn eller violet, der synes at aftage. Undgå varme farver som orange, rød eller brun, der synes at nærme sig og forårsage en lukket-in, trangt effekt. Male trim omkring vinduer og døre en lysere farve end væggene. Vælg et omdrejningspunkt væg maling designs eller hænge nips for at personliggøre din vaskerum.

•Installer lyse farver keramiske fliser over betongulv til at forvandle din vaskeri område fra en uhyggelig dungeon til en færdig plads. Hvis nye gulve er ikke i dit budget, male din betongulv accent farve trim omkring døre og enker supplement til væggene. Satte område tæpper foran din vaskemaskine og tørretumbler til at oprette en hjemmerørt føler.

•Opret en sammenfoldelig område og opbevaring plads til at maksimere nytten af din vaskeri område. Oprette en tabel ved den modsatte væg, fra din vaskemaskine og tørretumbler, og installere åbne hylder over klapbord for tøj, sengetøj, vaskemidler, blegemiddel og stof skyllemiddel. Hænge kort gardiner foran din hyldeplads til at efterligne skabslåger, og vælger lys-farvede gardiner, at skaber illusionen af at have ekstra vindue plads i din kælder område. Placer lyse placeringer eller vidjer kurve under dit falsning tabellen for forudgående sortering af vasketøj.

•Kontrollér din belysning lysere med høje gulv lamper og væg sconces. Øge din pære effekt på overhead belysning, og handelen med et svagt, nøgne pære med en enkelt streng for et klart lys belyst gennem en dekorativ dækker. Wire din overhead belysning, så det tændes på flip en switch. Fremhæv dine vinduer med florlet gardiner, der tilføjer en luftig føler at din kælder.

•Remain vagt om renlighed og rod, og feje og støv vasketøjet værelse ofte. Oprette en klar Tøjvask zone, og holde alle nonlaundry-relaterede emner. Så meget som muligt, holde overflader i din vaskeri område, ren og klar, når rummet ikke er i brug.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com