Hvordan man laver en underholdning Center arbejde i et lille rum

June 10

Hvordan man laver en underholdning Center arbejde i et lille rum

Et underholdningscenter refererer til en stor, selvstændigt stykke møbel, der har en kombination af døre og hylder. Det giver et hjem for stykker af elektronisk udstyr beregnet udelukkende til underholdning. Store fjernsyn, DVD-afspiller, stereo komponenter og andre elementer er fælles inventar findes i en underholdningscenter. Men sådanne stykker af møbler kan være ret store og kan nemt overvælde et lille rum, hvilket gør du føler som underholdningscenter tager alle plads. Heldigvis, hvis du behandler til opgave at dekorere rummet strategisk, kan du nemt gøre det arbejde.

Instruktioner

•Flyt underholdningscenter til et hjørne af det rum, hvor det ikke blokere nogen naturligt lys. Placere entertainment center i hjørnet vil hjælpe åbne op i rummet, snarere gør dig lyst til underholdningscenter er denne massiv artikel du nødt til at blande rundt.

•Sæt komfortable sofaer og stole med høje ben overfor underholdningscenter. Picking high-benede stykker af møbler vil gøre rummet synes roomier. Undgå sofaer og stole, der er lavere til jorden, da de vil gøre det rum føler trang.

•Paint væggene en lys farve. En lys farve vil give rummet en rummelige og luftige fornemmelse, mens en mørk farve vil gøre det synes mindre. Lyse farver som citrongul, mynte grøn og periwinkle blå supplere nuancer af træ, som de fleste underholdning centre består af.

Hæng lys, florlet Cafe gardiner i vinduerne. Dette vil forhindre dig i at blokere det naturlige lys i rummet, som vil gøre rummet synes luftigere stedet for trange.

•Fjern alle væg til væg-gulvtæppe, og udsætte eller installere træ gulve. Dette vil gøre det rum føler større, væg til væg tæpper kan gøre et rum føler sig mindre. Hvis du virkelig elsker tæppe, tilføje et par lys-farvede smide tæpper.

Tips & advarsler

  • Undgå et underholdningscenter med mørkt træ eller mørke farver, som de kan gøre rummet synes mindre og mørkere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com