Hvordan man laver en væg i en enhed til lagring kuber

January 22

Opbevaring kuber er enkle i design, men effektiv i praktisk opbevaring. Faconen selv gør dem stabelbar og let at arrangere i forskellige konfigurationer. Forberede et område i jeres plads til opbevaring kuber indebærer blot at vælge en klart eller tom væg. Da kuberne behøver at stable i lige linjer, kan du justere dem til at passe omkring vinduet områder eller bare for en variation i design. Træ kuber er stærkere end de fleste plastic enheder.

Instruktioner

•Træk enhver eksisterende negle eller billede indehavere, der kan komme i vejen for opbevaring kuber. Bruge en claw hammer til at trække hardwaren fra væggen.

•Mark placering af studs. Brug en stud finder og markerer væggene let med en blyant, hvor knopperne stående. Du kan bruge en tynd trim neglen af dunkende det gennem tør væg i flere områder, indtil du rammer et træ stud. Da bygherrer placere de fleste væggen studs 16 inches fra hinanden, foranstaltning at tilnærme placeringen af den næste stud.

•Measure bredde af væggen for at finde ud af hvor mange opbevaring terninger du skal bruge, afhængigt af størrelsen på tern. Prøv at finde en størrelse, der vil passe væg dimensioner ligeligt.

•Indstil den nederste række i opbevaring kuber i sted, lun mod væggen. Skrue gennem rammen af kuben i væggen studs ved hjælp af en træ skrue, der er lang nok til at gå gennem rammen af kuben, gennem drywall og mindst 1/2 tommer i mur stud. I kuber med ingen væggen studs bag dem, skal du skrue dem med små træskruer til hinanden gennem siderne, efter bore mindre pilot huller til at holde fra opdeling af træ.

•Stack det andet lag over det første lag af kuber. Anker dem til væggen på samme måde, skrue gennem rammen ind i væggen studs eller til hinanden. Du kan stable kuberne skiftevis hvis du vil oprette halv mellemrum mellem kuberne.

•Fortsæt stable kuberne, indtil de er så højt som du ønsker. Anker hver kube til væggen eller til en anden kube, således at der er ingen chance for at deres falde. Efterlad et mellemrum i toppen af sengebåse til lagring af ulige mellemstore elementer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com