Hvordan man laver en væg med landskabspleje mursten

June 11

Hvordan man laver en væg med landskabspleje mursten

Landskabsarkitektoniske sten er nyttige til at skabe nem at bygge mure. I modsætning til konventionelle mursten, er en landskabspleje mursten lavet med en lille lip på den nederste kant, der er designet til at overlappe mursten under det og holde murstenene sammen når de er stablet. Dette tillader dig at støttemure, der vil blive sammen trods den laterale pres, der er pres på dem fra jorden, at de er tilbageholdende. At sætte lim mellem landskabspleje mursten når du bygger en mur med dem gør væggen endnu stærkere.

Instruktioner

•Fjern sod og muldlag fra området hvor du planlægger din væg. Brug en skarp skovl til at skære sod langs grænserne til væggen, derefter løfte det med skovl. Grave ud det område, hvor du har fjernet spadestik til en dybde af 6 inches. Hvis du designer din væggen skal krumme snarere end lige, vil dette gøre det strukturelt stærkere.

•Sæt 3 eller 4 inches af sand til området du gravet ud og tamp det med din fod. Dette vil give en glat, plan og stabil overflade til bunden af din væg.

•Sæt en række af Landskabsarkitektoniske sten på toppen af sandet og tryk dem nedad. Kontroller, at rækken af mursten er niveau ved at placere en 4-fods niveau langs toppen af rækken. Sætte en perle af mursten lim på toppen af hver mursten.

•Sæt en anden række af mursten på toppen af først. Vakler leddene i hver række, så fugen mellem to mursten er over midten af mursten under dem. Sætte en perle af mursten lim på toppen af hver mursten i denne række.

•Fortsæt tilføje rækker af mursten, indtil du har nået dit ønskede mur højde. Ikke gør væggen mere end 4 fod højt, som det vil begynde at være ustabile. Check med din kommune om eventuelle tilladelser, der kan kræves, og om der er restriktioner på væggen højde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com