Hvordan man laver en værelse kig store hjælp Tile Installation

October 23

Flise er et alsidigt produkt, der vil bevare sin look og vare meget længere end mange andre typer af gulve. Når du vælger hvilken størrelse og type af flisen ser bedst ud i dit værelse, er det vigtigt at tage skala i betragtning. Hvis dit værelse er lille og du ønsker at forstørre det gennem din flise valg, er det er muligt at fooli øjet til at tro din plads større end den egentlig er.

Instruktioner

•Measure dit værelse og gøre opmærksom på dimensionerne.

•Vælg større fliser, 12 af 12, 18 af 18 eller endda 24 af 24 inches. Dette skaber en illusion af mere plads, da der vil være mindre fugerne til at forstyrre overfladen.

•Lay større fliser på diagonalen, som også hjælper lukke sig op gulvplads uden at skabe for mange fugerne, der går med en mere indviklet mønster. Dette holder overfladen glat men skaber interesse og en åben føler.

•Vælg en injektionsmørtel farve, der blander sig med farven på flise i stedet for kontrast, især hvis du lægge mindre fliser, såsom metro fliser eller mosaikker, f.eks. Dette vil hjælpe med glat overflade for øjet, saa at fugerne ikke skiller sig ud og skabe en alt for travlt gulv, der bare vil skrumpe rummet.

•Vælge et simpelt layout til mindre rum, såsom en diagonal eller mursten mønster, og Gem den mere indviklede mølle eller Versailles mønstre for større rum, der kan gøre disse mønstre retfærdighed. Et simpelt mønster, der minimerer fugerne vil forstørre din plads og give det en opdateret look på samme tid.

Tips & advarsler

  • Farve spiller en rolle i at skabe illusionen af en større plads. At vælge lys-farvede fliser og lys injektionsmørtel vil hjælpe forstørre dit space, så godt. Hvis du vælger en mørkere fliser, så sørg for dine vægge vil kontrast med en lysere farve. Mørkere fliser ikke vil skrumpe din plads, hvis du har lys og lyse vægge, naturligt lys og lysere farvede møbler. Mørke fliser, i dette tilfælde vil aftage i baggrunden, og så længe din injektionsmørtel linjer er ikke alt for mærkbare, vil forstørre din plads ved at gøre det forsvinde i baggrunden.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com