Hvordan man laver en væven til vævning en tæppe

October 7

Væve et tæppe, vil du have en væven. En væven er et nyttigt værktøj, der tillader dig at oprette et entydigt mønster og styre spændingen af Garnet. Selvom du kan købe en væven fra håndværk butikker og online leverandører, kan du også bygge din egen væven fra et par stykker af træ og andre materialer.

Instruktioner

Hvordan man laver en væven til vævning en tæppe

•Purchase to 1 x 2 stykker træ der måler 3-1/2 fod lange. Disse stykker vil blive brugt til at oprette væven ramme. De fleste hjem forbedring butikker bære træstykker denne størrelse, eller du kan bede om at få stykker skåret til at passe dimensionerne. Du vil også brug for fire træ dyvler. To dyvler vil blive knyttet til toppen af væven og to i bunden. Yderligere dyvler kan anvendes i midten afhængig af tæthed af de tæpper, du vil flette. Løs vævning, bruge fire dyvler. Strammere vævning, bruge seks dyvler.

•Brug 400 grus sandpapir til at udjævne eventuelle ru kanter på træet eller dyvler. Brug en lys plet, hvis du vil føje farve til væven. Følg anvisningerne på pletten til at lære at anvende det ordentligt. Tillad pletten tørre i mindst én dag før at sætte væven sammen.

•For at vedhæfte dyvler ramme stykker, foranstaltning seks inches fra toppen af træ ved hjælp af et målebånd. Mærke med en blyant, så ved du hvor du bore. Afhængigt af bredden af dyvler skal du oprette et hul, der er stor nok til dyvel til at passe. Dyvel bør være LUN--ikke for stram, men ikke for løs. Brug en boremaskine med en smule vedhæftet fil til at oprette hullet.

•Sæt ene ende af dyvel ind i hullet for at se om det passer korrekt. Måle seks inches fra dyvel at skabe et hul til den anden dyvel. Efter montering af anden dyvel, vende træstykket så du kan tilføje to dyvler til bunden af væven.

•Drill fire huller på andet stykket træ ved hjælp af de samme målinger.

•At sikre dyvler i sted, placere en lille mængde af træ lim i hullerne. Sæt dyvler i begge stykker af træ og lad dem tørre i mindst én dag før ved hjælp af væven.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com