Hvordan man laver en Valance for gardiner

September 21

Hvordan man laver en Valance for gardiner

Et stof valance er et rektangulært stykke stof, der er ophængt øverst i et vindue. Ved at skjule draperier stang og hængende hardware, tjener det som en elegant finish, der forbedrer et vindue. For en ensartet vindue behandling, skal du bruge en dekorative stof såsom fløjl eller brokade i samme nuance som forhæng. Vælg et stof i en kontrasterende skygge at gøre et vindue skiller sig ud visuelt.

Instruktioner

•Measure valance stangen fra den ene ende til den anden. Tilføje 4 inches til din måling og gøre denne figur bredden af den struktur, du vil bruge til at gøre din valance. Bestemme også længden af valance, eller hvor langt du vil have det til at hænge ned. Selv om længden af valance varierer afhængigt af længden af vinduet og forhæng, en passende mængde af overhæng er lig med en sjettedel til en ottendedel af længden af forhæng. Tilføje 6 inches til denne måling til at bestemme længden af den struktur, du vil bruge til at gøre din valance.

•Spread valance stof højre ned på et bord og fjerne eventuelle folder. Brug skarpe stof saks til at skære det til den ønskede længde og bredde. Der er afsat nogen overskydende stof.

•Opret en 1-tommer fold over lavere lang kanten af stoffet. Jern fold for at holde det på plads, eller indsætte en række med lige ben igennem den. Også fold de to korte sider to gange med 1 tomme og derefter stryge folderne eller indsætte pins gennem dem. Fold den øverste kant af stof én gang af 1 tomme og tryk eller pin folden.

•SEW folder langs de fire kanter af den rektangulære stof ved hjælp af en 5/8-tommer søm. Bruge en symaskine og matchende tråd til at sy over hver fold i en lige linje. Kontroller, at du fjerner pins gennem hver fold, før du syr.

•Klap den øverste lange kant af stof med 3 inches. Tryk på fold langs denne kant, så det er lige før Strygning klappen eller indsætte en række med lige ben igennem den. Sy en lige søm for at styrke afsnittet foldede, som danner en lomme eller ærme for valance stangen.

•Drej valance højre side op på et strygebræt og stryge alle folder over dens front.

•Skub valance stangen gennem ærmet eller lomme. Udvide valance helt dækker stang, distribuere stoffet lige så. Placer hjørner af stangen over hængende hardware på hvert hjørne langs toppen af vinduet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com