Hvordan man laver en vandfald-kant pude søm

September 21

Hvordan man laver en vandfald-kant pude søm

En afslappet pude stil er vandfald kant, også kaldet bull-næse puder. Mens andre puder har skarpe sømme eller rørføring omkring kanterne, er et vandfald-kant pude konstrueret på en sådan måde, at stoffet kører glat over den forreste kant og dråber rundt på undersiden uden en søm langs side af puden. Typisk ses på gårdhave puder og båd hynder, kan vandfald-kant pude sømmen bruges overalt i og omkring hjemmet for en afslappet føler, at dine møbler.

Instruktioner

•Measure længden af skum fra front til bag, bredde fra side til side, og den højde eller tykkelse. Skær to side-stykker af stof, der er skums længde plus 1 tomme af dybden plus 1 tomme. Skær to endestykker af stof, der er skums bredde plus 1 tomme af dybde plus 1 tomme.

•Klap de to ende stykker i halv på langs med mønster af stoffet vender ud. Parre de to stykker side om side med de foldede kanter kører ned i midten. Sy en lynlås, der er lig i længde med skums bredde til foldede kanter at danne bagpanelet. Se afsnittet ressourcer, hvis du ikke er bekendt med at sy en centreret lynlås.

•Multiply skum 's længde af to, og tilføje dybde til denne måling. Skære et stykke stof til denne længde plus 1 tomme af skums bredde plus 1 tomme. Sprede dette stykke stof ud på en flad overflade med mønster opad og bredden løber lodret.

•Align længde kanten af en side stykke til kroppen stykke startende fra et hjørne med mønster vender nedad. Fastgør kanter. Drej side stykke for at justere den tilstødende bredde kant langs midten af den samme lang kant af kroppen stof, og fastgør kanter. Vende den side stykke en sidste tid til at justere den andre længde side med den resterende længde af kroppen stykke, og pin for at danne en boks form.

•SEW langs alle tre fastgjorte sider med en 1/2-tommer søm. Gentag trin 4 og 5 til at fastgøre anden siden stykke langs anden siden, og sy for at færdiggøre figuren pude med undtagelse af ryggen.

•Align fire sider af panelet lynlås med pude stof med lynlåsen står over for i fire åbne kanter. Fastgør kanter og sy ned alle fire sider. Åbn lynlåsen, og drej pude dække højre side. Indsæt skum i låget, og zip dækslet til lukket.

Tips & advarsler

  • Bruge et stof, der er egnet til hvor vandfald pude vil være, såsom en bomuld home decor stof indeni eller en vandtæt vinyl stof til udendørs brug.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com