Hvordan man laver en vin Celler ud af et skab

May 23

Hvordan man laver en vin Celler ud af et skab

Praktisk talt, behøver en vinkælder i en århundreder gamle hule i kælderen, bygges og vedligeholdes af munke. For den moderne og eventuelt pladsbesparende vinelsker, kan et ekstra skab nemt blive omdannet til slags plads som vin er perfekt bevaret og vises. Faktisk gemme din vin i et skab giver dig ekstra fordele af bekvemmelighed og evnen til at vise din samling hurtigt og nemt til gæster og venner. Ved at inkorporere nogle elementer af design og kreativt ved hjælp af din plads, er det muligt at opretholde en følelse af raffinement, som en vinkælder formidler.

Instruktioner

•Arrange plader af foamboard isolering på væg, gulv og loft, skære sektioner til at passe med saven, hvis nødvendigt. Efter en hel afdeling har været monteret sammen, fastgør den til væggen med 2-tommer trimme neglene. Monter ikke gulv isolering med søm, som tyngdekraften vil holde det på plads, hvis passer er stram nok.

•Brug stud finder på væggen ved siden af døren uden for skab og finde en sektion, der ville være egnet til passerer termometeret kabel gennem, mangel af ledninger eller studs. Markere en god placering ved hjælp af blyant. Bore et hul gennem væggen med en lang borehoved, rive gennem isoleringen på anden siden.

•Stræk stof på tværs af isolering på hver overflade, sikre det med hæfteklammer og arbejder fra den ene side til den anden indtil overfladen er fuldført. Stikke et hul gennem stoffet dækker termometer hul.

•Kom termometer ledningen og enhed gennem hullet og montere den på en indervæg af skabet ved hjælp af en hæftemaskine. Sikre termometeret på ydermur af skabet ved hjælp af den medfølgende hardware eller med træskruer.

•Applicer døråbning isolering strimler omkring døren, indtil tætning mellem døren og døren er næsten lufttæt. Stable de vin kasser inde i døren og fyld med din vin collection.

Tips & advarsler

  • Brug skruer for at tillægge loftet isolering, hvis nødvendigt på grund af øget nedadrettet kraft.
  • Vedhæfte træ opbevaring kasser til bagvæggen med lange træskruer, hvis det er nødvendigt at forbedre stabiliteten og skabe en mere sikker installation.
  • Termometre ikke batteri drives kræver en AC strømkilde. Skåret ud den isolering, der dækker en outlet i vin skabet, og Tilslut termometeret til dette før du installerer stoffet over stikkontakten, eller skære en flap i stof til at give nem adgang.
  • Tilføje en lille klimaanlæg til vinkælderen, hvis den naturlige isoleret temperatur er for varmt for den optimale vin temperatur. Denne enhed kan monteres i en ydervæg eller døren, eller kan hænges i skabet uden en kilde af luftmængde for små enheder.
  • Afhængigt af den omgivende temperatur i hjemmet, kan et varmeapparat være påkrævet under kolde sæsoner hvis hjemmet vil være ubesatte eller uopvarmet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com