Hvordan man laver en vind drevne Generator

March 27

Da priserne for olie, naturgas og kul fortsætter med at stige på stigende priser, mange mennesker bliver interesseret i alternative energikilder til at supplere eller erstatte dyre el, der tilbydes af de lokale elselskaber. En af de mest økonomiske måder at generere strøm pr. watt er med en vindgenerator. I forhold til sol, er det meget billigere at bygge en vind system med off-the-shelf udstyr. Hvis du har en smule mekanisk evne og en evne til at fifle, kan du reducere disse omkostninger endnu mere ved at bygge nogle af komponenterne selv. Ved hjælp af instruktionerne nedenfor, vil du lære grundlæggende i, hvordan man laver en vindmølle, der er drevet.

Instruktioner

•Klippe et stykke firkantet rør eller 2 af 4 for kroppen. Længden behov vil afhænge af størrelsen af motor og halefinnen. Skal tilføjes ekstra plads mellem halefinnen og motor, så vinden let spin generator i den bedste position til elproduktion.

•Sæt motor på forsiden af kroppen. Brug brugerdefinerede parenteser til at sikre, at motoren er sikkert, om nødvendigt. Wire motoren og installere cover til at beskytte det fra vejret.

•Klippe et slot i bageste del af kroppen til at acceptere halefinnen. Bolt krydsfiner eller metalplade på plads. Hvis det ønskes, kan front kanterne halefinnens skåret i en vinkel, så det er mere visuelt tiltrækkende.

•Drill huller til hub til vinger at være boltet til. Opdele 360 grader af antallet blade du skal bruge, til at finde afstanden mellem klinge mounts. Hvis du bruger tre vinger, skulle for eksempel hullerne være 120 grader fra hinanden. En rundsav blade er et populært valg for en hub, selvom enhver cirkulære stykke stål ville arbejde.

•Monter hub til output spindel af motor eller generatoren. Hvis spindel er gevind, skal du bruge en møtrik til at fastgøre den. Hvis spindel er slidset eller D-formede, navet kan være nødvendigt at blive modificeret til at passe.

•Build vinger til generator, hvis du ikke bruger pre fremstillede vinger. Disse kan være lavet af træ, PVC-rør, kulfiber og en række andre materialer. Tusindvis af kilder er tilgængelige på emnet for aerodynamiske design, men der er også mange steder på internettet, der kan hjælpe dig med at finde en rimelig let design til at konstruere, som vil være effektive nok for de hjemmebyggede vindgenerator. Størrelse og form af vingerne bør bestemmes af mængden strøm, du ønsker at generere, typen motor du har, og vindforholdene på placeringen af generatoren. Når bygget, bolt vingerne til hubben sikkert.

•Find nu-samlet vindgenerator balancepunkt. Markere punktet, balance, og bore et hul stort nok for ledninger fra motor til at køre. På undersiden af kroppen på balancepunkt, vedhæfte flange og stålrør, der skal bruges til at montere generatoren til tårnet. Tråd ledninger fra motor gennem flange og rør.

•Monter vindgenerator til et tårn, wire det ind i dit hjem eller batteri bank, og nyde besparelserne på alternativ energi.

Tips & advarsler

  • Processen med at bygge og bruge en vindgenerator kan være farligt. Der flytter dele, fare for nedfaldende genstande, mulighed for at arbejde på store højder og farerne ved elektricitet til at overveje, før du går fremad med projektet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com