Hvordan man laver en vindmølle med en Magnet

August 6

Hvordan man laver en vindmølle med en Magnet

En permanent magnet motor indeholder magneter vekslende poler forbundet til rotoren, at beføjelser motoren. Det kan findes i mange elektroniske elementer, fordi det er billigt i forhold til andre motorer. At gøre en vindmølle med en magnet motor genererer elektricitet, der kan gemmes til fremtidig brug. Det er en fantastisk alternativ energikilde. Mens du ikke kan magten store apparater, genererer magnet vindmøllen nok elektricitet til batteridrevet elementer.

Instruktioner

•Tag vindmølle hoved og rotoren fra vindmøllen stangen ved hjælp af tænger. Trække hovedet væk fra vindmøllen stangen. Rotoren vil poppe ud fra spinning mekanisme.

•Sæt den vindmølle rotoren til motor's rotor. Bruge super lim, hvis den vindmølle rotoren er metal. Lad limen tørre i 10 sekunder. Varme motor's rotor for 30 sekunder, ved hjælp af en blæselampe, og indsætte det i den vindmølle rotoren, hvis den vindmølle rotoren er plast. Lad plast og metal køle i fem minutter.

•Measure og skære en 2 x 4 tommer træ planke til en længde på 14 inches, ved hjælp af en tabel så. Klip to stykker fra planken ud til en længde af 4 inches, som er jorden stykker. Skær et stykke fra planken ud til 4 inches længde, som er jorden stå. De resterende stykke af planke med en længde på 2 inches er støtte stykke. Skær et "V" form i den øverste kant af støtten, så ved hjælp af en hånd for at holde motoren.

•Anbring jorden stå fra trin 3 lodret på en plan overflade. Placer jorden stykker fra trin 3 vandret på venstre og højre side af jorden stå. Nail jorden stykker i sidekanterne af jorden står, ved hjælp af en hammer og træ negle. Strukturen gør en on-the-ground ramme for vindmøllen.

•Drill 1/8-inch hul på den øverste kant af base, ved hjælp af en boremaskine og 1/8-inch borehoved. Sæt glasfiber vindmølle stangen i hullet. Justere størrelsen af hullet til at matche diameter af vindmølle stangen. Bor en 1/8-inch hul på den nederste kant af støtte stykke. Indsæt anden enden af stangen i hullet i bunden af støtte stykke.

•Sæt motor på toppen af støtte stykke, placerer sig i den "V"-formede cut-out. Sikre motoren af indpakning elastikker omkring motor og støtte stykke.

•Strip 1/4 tommer fra en elektrisk ledning, ved hjælp af en wire stripper. Sæt den ene ende af den udsatte ledning til den positive output af motoren. Indsæt anden enden af den positive ledning fra motoren ind i positivt input af et batteri. Wrap alle udsatte wire med elektrisk tape.

Tips & advarsler

  • Permanent magnet motorer er tilgængelige hos din lokale hardware eller elektronik butik.
  • Beskyttende handsker, beskyttelsesbriller og maske når håndtering af en strøm så, boremaskine og håndsav.
  • Ledning batteriet til motoren før test maskinen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com