Hvordan man laver en Vintage lampe

December 6

Hvordan man laver en Vintage lampe

En vintage lampe kan tilføje en attraktiv omdrejningspunktet for et værelse allerede indrettet med antikviteter eller i en lurvet chic stil. Det kan også tjene som en kreativ gave til nogen, der elsker udseendet af møbler fra gangen længst forbi. Tekstiler byder på viktoriansk udskrifter er ideelle i lampe skabelse, eller snarere genskabelse og mange lamper er lavet af emner fundet rundt omkring i huset og på din lokale genbrugsforretning.

Instruktioner

•Purchase en lampeskærm, der er flad og fri for enhver tekstureret design. Vælge hvid eller off-white når det er muligt. Du kan finde en bred vifte af lampeskærme i mange sparsommelighed butikker, men for en plain og simple tomt lærred til at arbejde med, afhente en skygge på din lokale håndværk eller stof butik.

•Spread avis eller slagter papir på en flad, hård overflade som et håndværk tabel eller hårdttræ gulv. Rulle lampeskærm hele avisen, spore en linje med kuglepen eller blyant, som du går. Gøre dette ved at placere den skygge søm ansigt ned og rullende mod venstre indtil sømmen vender opad. Gentag til højre. Din slutresultatet bør være en skitseret arch bredden af skyggen.

•Tilføj 1-tommer clearance til alle sider af skyggen sporing, som senere vil tjene som en hem og overlapper for den endelige skygge. Skære mønster du har nu oprettet på avisen og fastgøre den til et stykke vintage-stil stof. Blomster, polka-prikker, pastel striber og Zefyr gør fremragende vintage tekstiler. Hvis du er uklart, hvad vil se godt ud, bringe en prøve af farver allerede omkring området hvor lampen skal placeres og spørge en salg associere på stoffet lagre for at vise dig "shabby chic" eller "vintage" Udskriv stof, der matcher.

•Dæk hele uden for lampeskærm med spray lim, eller anvende lim med en børste. Glat stoffet (som skal være skåret ud til at matche dit mønster) over skyggen, startende fra sømmen. Flade som du gå for at undgå enhver bobler eller rynker. Fold over toppen og bunden af stoffet (der skal være ca 1/2 tommer i begge ender) og guffe inde i skyggen. Sikker med en stærk lim til at skabe en "kant" i begge ender.

•Tilføj kvaster, knapper, pailletter, faux juveler og alt andet du kan drømme op for at fuldføre vintage se på skyggen. Købe en off-white eller pastel farvede lampe fra en Genbrugsbutik. Prøv at finde en der er buet i form eller har en form for ætsning på det. Vedhæfte din nye skygge til denne lampe, og din vintage skygge er fuldført. Husk, du kan også male eller tilføje stof til lampe base, hvis du ikke finder hvad du leder efter i butikkerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com