Hvordan man laver en Vinyl Garage døren ligne en transport-stil dør

November 2

Hvordan man laver en Vinyl Garage døren ligne en transport-stil dør

En transport-stil dør har ofte paneler af Vinduer nær toppen af døren og udarbejde gamle verden stil hængsler. Traditionelle godstransport døre er beregnet til at svinge åben fra midten, men mange moderne transport stil garage døre er bygget mere lide konventionelle garageporte, med flere-ende paneler, der bøje over en kurve, mens rejste ind i garagen. Med nogle faux-malede vinduer og et par falske hængsler, kan du forvandle din konventionelle garageport til en smuk transport-stil dør.

Instruktioner

•Rengør området hvor du vil male vinduer på døren. Bruge en scrub pensel og sæbevand.

•Tape off de paneled vindueskanterne ved hjælp af malerens tape. Den nemmeste form er rektangler grupperet i fours, med en lige-bevæbnet tværs form mellem. Måle afstanden mellem hvert vindue og afstanden mellem vinduerne ende og siderne af garageporten. Dette vil sikre vinduer er fordelt jævnt og centreret i døren.

•Paint vinduet figurer der tapede ud med primer og vente på primer til tørre, ifølge producentens anvisninger.

•Paint over primer med sort, højglans maling. Vent til malingen til at tørre efter producentens anvisninger, så male en anden frakke over først. Brug en bred, flad pensel eller en paint roller. Afvente den anden frakke til tørre.

•Fjern den maler tape fra omkring vinduerne.

•Skru spyd-head hængsler til døren. Der bør være to spyd-head dekorative hængsler på begge sider af garageporten. Hængslerne skal være linet op overfor hinanden, med de øverste hængsler anbragt en tredjedel af vejen ned fra toppen af garageporten. Bunden en bør være placeret en tredjedel af vejen op fra bunden af garageporten. Placer hængslerne, så den spidse ende peger i retning af midten af døren.

•Measure bredde på døren. Opdel bredden i halvdelen til at finde midten. Skrue de dekorative håndtag i midten af døren, fordelt omkring 6 inches fra hinanden, på om brysthøjde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com