Hvordan man laver en Walk-In Closet en plads til Baby

January 4

Hvordan man laver en Walk-In Closet en plads til Baby

Drej din walk-in closet i en børnehave for din nye baby til at holde hende tæt og give hende et privat rum, selv om der er ingen værelser i dit hjem. I løbet af dit barns spædbarnsalder behøver hun ikke en masse plads at spille og gemme mange legetøj og tøj, så en walk-in closet er sandsynligvis nok som en stor nok plads til at tjene som hendes børnehave. Bruge skabet som-er eller gøre et par mindre justeringer helt konvertere skabet til et soveværelse, hun kan bruge i år for at komme.

Instruktioner

•Forbered skabet ved at fjerne enhver hylder eller stænger, der vil komme i vejen for den babymøbler eller børneværelset indretning. Bruge en hammer til at fjerne negle; en boremaskine eller en skruetrækker til at fjerne skruerne; og udfylde eventuelle huller med touch-up gips, eller hvad er gældende.

•Installer et lille vindue i skabet hvis det er muligt at lade i naturligt lys og giver mulighed for ventilation. Hvis det ikke er muligt, installere et par forskellige lyskilder og en fan. Overveje temperaturen i skabet under varmere eller koldere måneder at afgøre hvis nogen isolering eller ventilationskanaler skal tilføjes.

•Paint skab i en lys, beroligende farver, der supplerer ordningen tema eller farve du har valgt til børneværelset. Lyse farver fungerer bedst til mindre rum og plejer overstimulere baby. Bruge ikke-voc maling på grund af manglende ventilation og undgå at sætte barnet i plads til et par dage efter du male.

Hæng en grænse eller væg udsmykning, der gør rummet føles mere som en børnehave end et skab. Brug tema-relaterede emner, hvis du bruger en udsmykning tema eller simple baby elementer, såsom hånd eller fod aftryk, hvis du ikke er. Hænge mindst ét billede eller bruge selvklæbende væg decals, hvis du ikke vil (ikke eller) male eller installere en grænse.

•Sæt kun nødvendige møbler i rummet for at undgå at gøre det føler trang. Bruge en mindre krybbe, kommode eller en fold-out puslebord til at spare på plads, hvis det er nødvendigt. Hænge svævende hylder på væggene til opbevaring, hvis du har fjernet alle de indbyggede hylder, eller placere en lav hylde i rummet under hænge tøj. Tilføje en lille gyngestol, kun hvis du har brug for en i værelset, ellers holde stolen i dit soveværelse.

•Indstil op rigelig opbevaring i børnehaven for alle dine baby ting. Bruge hylder til at holde beholdere og kurve fulde af legetøj, ble leverancer eller endda babytøj, hvis der ikke er plads nok til en hylde og kommode. Gemme legetøj på nederste hylder så dit barn har let adgang til når han er klar til at spille, og tøj eller forsyninger højere hvor han ikke kan komme ind i dem, men de er stadig inden for din rækkevidde.

•Accessorize skab med lille baby elementer, der supplerer den indretning og funktion i rummet. Placer en mobil over barnets krybbe, en nightlight eller lille lampe krybbe og et blødt tæppe i midten af rummet.

Tips & advarsler

  • Bruge rummet under krybbe eller bag kommode til opbevaring af mindre elementer. Alle små kroge og hjørner kan have slanke skuffer eller holde andre opbevaringsmiddel.
  • Erstatte døren med et tyndt gardin eller hængende stof, hvis rummet har brug for bedre ventilation, eller hvis døren kommer i vejen for rummet.
  • Undgå at lægge alt for meget møbler på værelset. Hvis du er nødt til at uddelegere et par af dine skuffer til barnets tøj, det er okay. Lokalet bør være behageligt for din baby.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com