Hvordan man laver en Wall anker arbejde

January 9

Væg ankre er en værdifuld byggemateriale har, når hængende en vare på en væg, især hvis varen er tunge. Benytter væg ankre ordentligt er vigtigt for at opnå det ønskede resultat. En væg anker er lavet af plast eller stål og er indsat i et hul boret i væggen. Når en skrue er indsat i ankeret er det mere sikkert. Dette er vigtigt, når du ønsker at hænge noget, hvor der ikke er nogen stud til at indsætte en skrue.

Instruktioner

•Vælg en væg anker, der er den korrekte størrelse til skruen. Sæt skruen i ankeret, før du installerer det for at sikre, at størrelsen er korrekt.

•Fit en drill bit i chuck af en elektrisk bore og stramme chuck. Vælg et borehoved, der har samme størrelse som kroppen af anker--ikke hovedet.

•Hold boremaskine med en 90-graders vinkel til væggen hvor du vil i hullet for at være placeret. Hold øvelsen med den dominerende hånd og placere din anden hånd under forreste del af øvelsen, bag chuck til steady det. Trykke på aftrækkeren og lægge en lille mængde pres for at køre lidt ind i væggen. Holde den bit køre direkte ind i væggen.

•Sæt væg anker i hullet og tryk det forsigtigt med en hammer, indtil det flugter med overfladen af væggen. Indsæt skrue gennem alle hardware første og derefter i anchor. Overdrive ikke skruen eller du kunne skade ankeret og svække dens integritet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com