Hvordan man laver en Wall helt stof

October 16

Hvordan man laver en Wall helt stof

Ikke nøjes nøgne vægge når du kan oprette en slående accent væg med stof. Sætte struktur på din væg er en lav-budget måde at klæde det op til kig luksuriøs og rig. Hvad vil du gerne bedst om et stof væg behandling er at tage det ned er endnu lettere end at sætte det. I modsætning til tapet eller endda maling forbliver din oprindelige vægge intakt bag stoffet. Ingen kemikalier, værktøjer eller specielle stripping behandlinger er påkrævet som stof peels ret off forlader væggene så god som ny.

Instruktioner

•Spray en all-purpose affedtning renere på væggen og tørre det af med en fugtig klud. Ren hele væggen, indtil det er fri for fedt, snavs og støv. Vaske det en anden gang, hvis det er nødvendigt. Lad væggen tørre.

•Measure bredde på væggen. Opdel bredden af rummet ved bredden af dit stof at se hvor mange paneler du har brug for. De fleste stof bolte er 54 inches. Måle højden på dit værelse og tilføje 2 inches for at ankomme på den mindste længde hvert panel skal være. Tilføje en yderligere 2 til 4 værfter til at tillade overskydende stof for matchende mønstre.

•Vælg en let, ikke-stretching stof, som du kan lide. Prewash i stoffet og lad det tørre grundigt.

•Klippe længden af den første panel med en saks. Længden skal være lig med højden på din væg, plus 2 inches. Hvis dit stof har en print, matche op de første panel udskrifter med del af stoffet. Skær det andet panel til samme længde som det første panel. Afhængigt af hvordan mønstrene matche op, skal du muligvis til at skære væk nogle overskydende stof, så det ikke veje ned dit panel eller komme i vejen, når du anbringer det til væggen.

•Klippe hver efterfølgende panel på samme måde, at holde længderne ensartet. Fold panelerne for nu og lægge dem ud i den rækkefølge, du skære dem, som er den rækkefølge, de vil gå på væggen, så mønstrene passer. Hvis dit stof har en solid farve, behøver du ikke at bekymre dig om den rækkefølge, hvori du hænge dem.

•Lay en dråbe klud på gulvet og oprette et trin stige så at du kan nemt nå loftet. Starte den ene ende af væggen på en sektion bredde af dit stof paneler. Hæld Tøjvask stivelse i en paint roller gryde. Anvende et tykt lag af stivelse til væggen med en paint roller ved hjælp af en ny 3/8-inch nap.

•Tag den første stof panel i dine hænder og klatre op ad stigen. Tryk på stof til den øverste kant af muren, lade omkring en tomme af stof kant overskridelse det for en tomme af overhæng. Dette vil blive skåret væk senere. Tack stof på væggen lige under linjen loftet for at holde det midlertidigt.

•Glatte stof på væggen fra loft til gulv med et tapet glattere, og sørg for det er lige og flugter med kanten af væggen. Der vil være omkring en tomme udhæng på bunden af den mur, du vil trimme senere. Tryk ud rynker eller luftbobler, går fra midten mod kanterne.

•Drej roller i en stivelse igen og rulle den over stoffet. Lad stoffet absorberer så meget stivelse som det kan uden dryppende og glat det ud mere med tapet glattere, hvis nødvendigt.

•Applicer det næste panel på væggen på samme måde, foring op mønstre. Trim overskydende stof, som ville dække vinduer eller døre med saks som du går, hvis nødvendigt, forlader om et inchof udhæng på kanterne.

•Tillad stof til helt tørt. Fjerne tommelfinger stifter. Klippe den overlappende stof fra loftet, gulvet eller nogen andre kanter væk med en hobbykniv. Skære en lige linje, så dit stof er endda på alle kanter. Bruge baseboards, molding eller hjørnet hvor muren opfylder loftet som din guide til at skære linjen lige. Skiftevis, bruge en målestok til at tegne en lige blyant mark på tværs af stoffet og som en guide line til at skære væk overskydende.

•Tag stof når det ønskes af sprøjtning en øverste kant med vand indtil det begynder at skrælle væk fra væggen. Våd efter behov og skræl det for at fjerne panelet. Inden for få minutter du kan skræl stof ud af hele væggen og ingen vil nogensinde vide det var der. Vask stoffet; Du kan genbruge det.

Tips & advarsler

  • Nogle ideelle tekstiler er poleret bomuld, rayon, Zefyr, chiffon, letvægts damask eller bomuld-poly blander.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com