Hvordan man laver en Wall skillevæg til en hems lejlighed

October 4

Hvordan man laver en Wall skillevæg til en hems lejlighed

Lofts med deres store vidder med tomme rum og manglen på standard værelser tilbyder en tom skifer til boligindretning, men ikke meget privatliv. Typisk, at have nogle privatliv i soveværelset er højt på mange loft beboere lister. Opførelsen af en mur med 2 af 4s, sheetrock og maling eller tapet er en løsning, men denne løsning er lidt i modstrid med hele pointen i at have en hems. Andre valgmuligheder omfatter metoder til at skabe personlige oplysninger samtidig bevare det loft karakter.

Instruktioner

•Installer en ladeport på en glidende spor. Indvendig dør-track systemer omfatter sporet, ruller og andre hardware. En montering bord er knyttet til loftet. Sporet er skåret og døren hang fra rullerne, så at den bevæger sig let frem og tilbage på tværs af lokalet. En enkelt dør skjuler en del af rummet. For en komplet væg lavet af laden døre, skal du installere to eller flere døre med banen lidt forskudt, så dørene åbnes, når man glider på tværs af foran den anden. Motoriseret indvendige laden døre tilføje en "wow" faktor til rummet.

•Oprettelse reoler side-by-side oprette en væg. Da lofts har typisk højt til loftet, bogreoler vil ikke nå hele vejen op, men højere tilfælde skabe næsten alt privatlivets fred i de delte værelser. Placer to rækker af reoler back-to-back, så hvert rum har den yderligere opbevaringssted for bøger eller kunst. Backless reoler tillade lys til at filtrere gennem dem. Alternativt oprette at fjerne dele af ryggen Vinduer ind i andre rum. Vælge korte reoler til indtryk af adskillelse.

Hæng fritstående paneler. Fritstående paneler er normalt holdt på plads med stænger, der går fra toppen af panelet i loftet og stænger, der går fra bunden af panelet i gulvet. Paneler ligger side om side at skabe en væg med åben plads ovenfor og nedenfor. Panelerne er kommercielt tilgængelige i en række forskellige farver, mønstre og materialer. Den mest elegante er lavet af ætset glas eller glas med blomster eller dekorative græsser klemt inde mellem to glaslag. Gøre din egen paneler fra luan eller en tykkere grade krydsfiner og male eller dekorere dem for at matche din indretning.

•Installer spor på loftet og gulvet til brug med bifold døre eller glidende shoji skærme. Bifold døre er et økonomisk valg, men gennemskinnelig japansk papir skærme yndefulde skønhed tilføjer en Zen kvalitet til rum, især med tilføjelse af en vand-funktionen og lave møbler. Bifold døre typisk kommer med solid paneler eller lameller og har fordel af åbne helt som døre diaset langs sporene og sider af rummet.

Tips & advarsler

  • Dekorative folde skærme gøre en hurtig og let rumdeler.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com